Yo no soc ‘normal’ /Antoni Fontelles

21/4/2015

El president del Govern, Mariano Rajoy, reclamava, en la Junta Directiva Nacional del PP (11-4-15), el soport dels “sers humans normals” per a continuar dirigint el païs. Segons ell, no hem d’atendre ni caure baix les rets dels demagocs ni dels que pretenen experimentar, o volen revisar la planificacio de les llinies d’alta velocitat, o exigixen que s’acabe en les ‘portes giratories’ (feu vergonya l’expresident socialiste Felipe González en Cuatro, 12-4-15, quan justificava ser membre del consell d’administracio de Gas Natural –que abandona en maig d’enguany–  pel ‘modic’ preu de 126.000 euros bruts; i tingue la barra de dir que encara que no haguera segut president igual l’hagueren triat per al carrec ¡sera pels seus coneiximents en energies!).

Tornem al fil. Tots els que ara tenen unes atres preferencies politiques o no votaren PP en 2011 seran els ‘anormals’. Atenent a la seua teoria de la majoria silenciosa, la que aplica per a contraargumentar quan els ciutadans li protesten, i que es basa en ‘calcular els que es queden en casa’, estime que si trague vora 11 millons de sufragis i els cens tenía vora 35 millons de persones… si no conte mal, en son 24 millons els que no estan d’acort en ell… son la majoria silenciosa, encara que en este cas no siga muda del tot. No se si als que demana soport son als que no tenen faena o si en troben es en jornals de miseria. ¿O sera a Domitila Vicente, la yaya de 82 anys, que ha segut absolta per un jujat de Pontevedra i li hauran de tornar els 200 euros que li posaren de denuncia en una protesta per les preferents? ¿I no s’ha obert una investigacio per ‘fals testimoni’ dels guardies civils que la denunciaren ad ella i a quatre mes?

          A lo millor als que s’està referint el president i als qui demana ajuda es a gent ‘normal’ com el governador del Banc d’Espanya, Luis María Linde, quan assegurà (8-4-15) que les retallades del govern popular no eren politiques d’austeritat sino de “patriotisme” i per interessos generals (en juny de 2013 l’institucio que dirigia plantejava baixar el salari minim interprofessional), ¿sera patriotisme el seu salari de 174.000 euros anuals, en 2014, o els jornalaços que cobra el personal d’eixe banc?

Tal volta a qui es dirigix es als 32.000 ‘patriotes’ que en l’amnistia fiscal de 2012 ‘afloraren’ 40.000 millons d’euros que tenien en l’estranger i pels quals pagaren –en principi estava previst un 10 %– 1.200 millons. Es dir, un 3 %. ¡Aço es patrotisme!

Igual m’enganye i està reclamant el vot dels que defrauden a Facenda, contracten ‘en negre’ o per unes hores i obliguen a fer tota la jornada, o dels empresaris que tan altruistament feyen i fan donacions al PP i contribuixen a que es puguen arreglar els ‘sobrets’ per a la cupula del seu partit.

No, no sera aixina, el president Rajoy vol el vot de gent normal i ara abomina de personages que no han fet mes que “aprofitar-se del partit” com Rodrigo Rato de qui el supercandidat Manuel Pizarro dia en febrer de 2008 que era un “eixemple”. Si, ya s’ha vist de qué. Un eixemplar que en 1996 criticava la defraudacio i l’aministia fiscal de l’anterior govern socialista. Es el que a finals dels 90 del sigle passat, quan era vicepresident del govern de José María Aznar, portà a terme les grans privatisacions de les millors empreses espanyoles i per aço una gran part de l’actual ‘classe economica’ li ho deu tot ad ell. I de la llista dels atres 700 possibles delinqüents ¿sabrem alguna cosa?

Yo continuare preferint que Mariano Rajoy me classifique entre els ‘no normals’ perque si els ‘normals’ son la casta que he descrit…

N. b. Sempre m’he mostrat solidari en els immigrans perque m’imagine les penalitats que passen per a jugar-se la vida en busca d’una cosa millor, pero si es confirma que un grup de 15 musulmans tiraren a la mar a 9 cristians per una disputa religiosa (16-4-15)… haurien d’anar a preso.

N. b. Ya estic fart de que els caps de les empreses, per a evitar responsabilitats penals, s’excusen en que no pintaven res en l’organisacio. El darrer, l’exdirector general de Terra Mítica Miguel Navarro, ha assegurat que “era l’ultim esclavo” de la cadena (Levante-EMV, 16-4-15) ¿Nos prenen per imbecils? Crec que si.

Image: www.elplural.com; El andador: www.laopinioncoruna.es

 

                                                                       Antoni Fontelles