Vullc ser familia d’Ayuso (II) / J. Masia

29/3/2024

Sa mare, Mabel Ayuso, i el seu soci, Juan C. Herrero Casasola, que es administrador unic de Prhoinsa, fon sogre de Tomás Díaz Ayuso, germa de la presidenta, han rebut mes d’un millo d’euros i vinticinc contractes des de que es presidenta de la comunitat de Madrit i per cert, la dona te part de la pensio embargada i no per bona conducta (elplural, 22-2-2022). El germa, Tomaset, ne du dihuit i les fiscalies espanyola i europea no veuen delit perque el capitalisme salvage els permet empobrir a la poblacio per a benefici d’uns pocs: 234.000 euros de comissio en maixqueretes i el cap de Pablo Casado “el degollao”. Stanley Kubrick es quedà curt en El resplandor.

Tot es feu a través de l’empresa (textil i ganadera) d’un amic de la familia, el comisioniste usurer, en plena crisis del covid feu negoci a través del trafic d’influencies que els cegos juges han ignorat. Donar-li el telefon directe de la persona que realisa la contractacio en l’Ajuntament de Madrit (es feen per la via urgent i sense practicament control) es un tracte de favor, com a minim, i ya posats ¿no recomanaria el fulano l’empresa de l’amic de l’anima? Es feu d’or en una operacio de venda de maixqueretes. ¿Creu voste que arribaria a les altes esferes?, ¿s’ha fet voste ric en una sola operacio mercantil? No i el motiu es que hi ha classes o castes que tenen unes prebendes a les quals els vulgars mortals no podem accedir: son les elits extractives del pur capitalisme d’amics.

Hi ha una qüestio fonamental a resoldre: el PSOE volia una comissio per a revisar tots els contractes en pandemia i el PP no la vol, ¿quína es la rao? Nomes en veig una: el PP te mes corrupteles que tapar que el PSOE. El votant si es racional, que no ho es, podia pegar-li alguna volteta al tema.

El novio d’Ayuso, Alberto González Amado, es un vulgar “tecnic sanitari” que es converti en ric quan pijor ho estava passant Espanya en el covid, aprofitant-se com un voltor de 123.000 morts. Podem llegir que “El informe de la Agencia Tributaria que sustenta la denuncia que la Fiscalía ha presentado contra Alberto González Amador evidencia cómo la pareja de la presidenta madrileña Isabel Díaz Ayuso usó dos sociedades sin trabajadores contratados ni apenas medios materiales para canalizar sus ingresos. La principal, Maxwell Cremona –que facturó 3,7 millones en dos años–, no tiene empleados por cuenta ajena pero sí consta a su nombre un coche de lujo: un Porsche Panamera.” (ElDiario, 18-3-2024). ¿Quànts tecnics sanitaris coneixen que facturen aço?, ¿sera que no son novios d’Ayuso?

Com tot fill de veï, en unes quantes operacions de venda de maixqueretes obtingue 2 millons d’euros que evità tributar i la festà continuà (Eldiario, 19-3-2024). El dia 13, Ayuso afirmava que “es falso que sea él quien debe a Hacienda 350.000 euros” que havia regularisat, lo que implica reconeixer el frau, i que damunt facenda li’n deu 600.000 a l’amant en el que conviu en pecat. Pero, la prova documental irrefutable es la confesio de la seua parella que arreplega el seu advocat: “Ciertamente se han cometido dos delitos contra la Hacienda Pública”, s’oferi a pagar lo defraudat en un pacte en la Fiscalia a canvi d’evitar el juï (ElDiario, 14-3-2024; el subrallat es meu). Ayuso ment per variar i al seua electorat li agrada, i tambe la fruita perque son igual d’immorals que ella.

El pardal utilisà les tipiques ferramentes de delinqüent evasor fiscal d’alt nivell: societats pantalles (casualment el novio utilisava la Quirón per a defraudar, que es el grup mes beneficiat per Ayuso; tot queda en casa), mutiplicacio d’empreses, testaferros i caus fiscals. Una farsanta no hauria de ser president ni de la comunitat de veïns, lo que ocorre es que els seus frikifans son igual que ella, de no ser-ho li recriminarien l’actitut o li exigirien responsabilitats politiques (les mateixes que reclamaven a l’exministre Ábalos i que el PSOE eixecutà immediatament). Quan escolten la paraula etica pensen que es un nou grup de musica bolivaria-etarra-comuniste.

Imagens: vanitatis.elconfidencial.com, espinof.com, RMB.