Vullc ser familia d’Ayuso (i III) J. Masia

31/3/2024

El periodiste, Ignacio Escolar, descobria una atra mentira d’Ayuso, no es un pis, ne son dos: “Un espectacular dúplex con una enorme terraza en ese séptimo que es también la última planta, el ático, donde no falta una gran bandera de España. Cómo no. ¿Hay mayor hipocresía que la de aquellos que dicen querer mucho a España pero esconden negocios en Panamá? Porque el amor a la patria no se declara con una bandera: se declara en el IRPF. Sin defraudar” (ElDiario, 13-3-2024). ¿Per qué defrauden tant els espanyolissims?

El novio de l’actual Isabel la Catolica (per cert, MAR està en possessio de la “Gran Cruz de la Orden de Isabel la Católica”) guanyà molts diners, ¿no creuen que es un comissio elevada per a una operacio?, ¿no creuen que s’aprofità de la coyuntura i la falta de controls per a fer-se ric a costa de la mort de compatriotes?, ¿lo de crear societats pantalla o interpostes es una practica transparent o recomanable?, ¿quàntes societats monten vostes per a comprar-se una casa? Lo de senyor o espanyol li queda massa gran, ¿per qué tots els espanyolissims, Juan Carlos I inclos, tenen el capital en Suïsa?, ¿les dones del PP no pregunten mai pels coches que apareixen del norres, en este cas un Maserati en el que monta o el Jaguar de l’exministra Ana Mato?, ¿infantes, politiques i jugadores de tenis es salven per amor, l’amor ignorant que carrega el pato, la preso, sobre el marit? Bon eixemple del masclisme de la judicatura.

¿Qué podria ocorre a un regidor i una funcionaria que deneguen la llicencia d’obres per falta d’informacio al seu novio? Lo que ocorre en una dictadura, foren represaliats per la chavista Ayuso, relegats (ElDiario.es, 18-3-2024).

En fi, ¡quín bon eixemple de monarquia bananera! Ya no hi ha espanyols que amen la seua terra i no es vullguen aprofitar d‘ella, nomes en queden els panolis utils carpetovetonics. Me pareix que, en el millor dels casos, i sent mes que condescent, l’ultim espanyolet caigue en Flandes o en Antonio Machado, en Colliure.

Si els tribunals declaren que l’interes de les targetes de revolving es usura, no se per quína excelsa rao les comissions que multipliquen l’interes d’estos prestams personals no son usura i per tant illegals. Aço es el capitalisme d’amics, una elit extractiva que es dedica a buidar la boljaca de la poblacio i concentrar-la en poques mans i una politica que no modifica el codic penal per a sancionar comissions d’usura o l’enriquiment illegal. La trama global contra el PP no existix, l’unica trama global es la que facilita l’evasio fiscal.

Vullc ser familia d’Ayuso nomes ho pot dir un pocavergonya aficionat a Dallas o Falcon Crest. Es una politica nefasta, neolliberal i la mes valorada per l’ultradreta, ¡quína casualitat! Este perfil de personages (Donald Trump, Boris Johnson, Jair Bolsonaro, Vladimir Putin, Javier Milei, Benjamin Netanyahu…) es dediquen a incendiar com a vulgars piromans els instints animals, son els que en nom de la llibertat volen acabar en ella: nomes els seus amics i familiars son lliures de fer-se rics.

Plato reflexionà mes de politica en cinc minuts que esta gentola en tota sa vida junta. Conten en el beneplacit de la conservadora judicatura que no sap quí es “M. Rajoy”. Aixina, està clar que la justicia no pot parar-los perque colabora, la justicia dissociada de l’etica es el cami lliure per a la corrupcio, per aço necessitem un reforçament de la rao sobre l’ideologia que domina i obstaculisa el reconeiximent de la realitat.

El filosof Zygmunt Bauman afirmava que "Si els pobres estan distraguts, els rics no tenen res a temer". Pa, circ i bars oberts.

 

            Imagens: elconfidencial.com, cipripedia.com.