Surrealisme

11/9/2015

Els valencians tenim el 19S una cita ineludible en la nostra historia a les 12 del mati en la plaça de l'Ajuntament de Valencia. Nos juntem per a defendre lo nostre, per a fer valdre els nostres drets com a ciutadans i com a valencians.

En algun diari, d'eixos que intoxiquen, en lloc d'informar, s'ha dit que darrere de la convocatoria està el PP. El Partit Popular no enten de defenses dels interessos valencians, no sap qué es l'identitat valenciana ni lo que representa. No han mogut un dit a favor del valencià en tot el temps que han governat i si han fet tot lo contrari, han creat un ent normatiu que ha llegalisat el catala. Ells no poden estar darrere d'una concentracio per a defendre allo que no han defes quan han tingut ocasio. Si estigueren Accio Nacionalista Valenciana no s'adheriria ni apoyaria la concentracio.

Un dirigent d'un partit excindit d'AccioNV, preten aprofitar les falsetats aparegudes en eixe diari per a prendre el protagonisme que no li correspon, puix la convocatoria es de les entitats culturals i no dels partits politics.

Està venent als seus militants que lo que diu eixa prensa intoxicada es veritat, i que ells com a unics i verdaders valencianistes faran una convocatoria (illegal, per cert) alternativa, mija hora abans, en el mateix lloc. Eixe dirigent que no ha mostrat escrupuls per a dividir el valencianisme, favorint al PP, o pactant en coalicions electorals pancatalanistes com Junts, ara llança l'idea de que el seu es un 'valencianisme de construccio', i que els demes convocants son tots uns 'peperos' reaccionaris enclavats en l'anticatalanisme... A vore ¿A on he escoltat eixe tipo de declaracions temps arrere? ¡Ah si! Son paraules dites per Felip Bens, abans de demanar que travessem el pont, tambe son paraules de Vicent Flor abans de formar part del Bloc i son paraules d'Artur Ahuir, abans d'entrar en l'AVLl.

Molts parlen de valencianisme de construccio, pero no tenen npi de lo que supon cimentar. Per a edificar, s'ha de netejar el terreny, posar fonaments i buscar bon material en el que alçar les estructures. Construir en palluç damunt de fangars, dona com a resultat treball tirat al fem.

Tampoc volem vore en la concentracio als autors de la pancarta de la foto, la seua es una atra lluita. Lluiten per una atra identitat i uns atres valors. En la concentracio nomes hi haura una pancarta i nomes s'admetra una bandera, la Real Senyera. Les meues felicitacions a les entitats convocants.

Miquel Real
Presiden Nacional AcccioNV
Secretari Adjunt de la Federacio AVANT