Se presenta a la societat la nova aliança valencianista (AccioNV, Avant i Los Verdes Ecopacifistas)

11/9/2016

            En un acte dinamic i senzill els representants dels partits politics Accio Nacionalista Valenciana, (ACNV) Avant Valencians, (AVANT) i Los Verdes Ecopacifistas de Centro Moderado, donaren a coneixer el seu proyecte, programa i propostes de futur.

            El president d'Accio Nacionalista Valenciana, Miquel Real, afirmà que "esta nova aliança estava feta en l'intencio de tornar l'ilusio ad este poble tan necessitat de representants politics fidels i lleals en els que depositar la seua confiança".         

            A continuacio feu un resum dels precedents de l'actual coalicio, en el que destacà que ha segut una constant "demostrada en les diferents coalicions en les que hem participat" l'intencio de presentar una candidatura unificada de les forces valencianistes. Fruit d'este treball obtingueren dos regidors.

 

            Per la seua part la presidenta d'AVANT Valencians, Ampar Blay, destacà la necessitat de "noves maneres de entendre la politica, enfocant-la a atendre a les necessitats reals dels ciutadans", "aportant solucions als problemes reals del poble".

 

            El secretari general d'Accio Nacionalista Valenciana, Albert Cuadrado, explicà als assistents les aportacions mes relevants del seu partit a la coalicio. Afirmà que "AccioNV imprimix a l'aliança un caracter social d'esquerres posant l'accent en les persones atenent a les seues necessitats, prioritats i diversitat". Tambe va fer mencio de l'importancia al "continent" recordant que, "les persones necessiten un lloc adequat a on viure i nomes en mides que asseguren un ecosistema viu i net podem assegurar a les generacions venidores que el podran fruir". Tancant en un recordatori de l'inquebrantable compromis d'AccioNV en els pilars del valencianisme, enumerant els simbols d'identitat aixina com reivindicant "una finançacio justa i un tracte no discriminatori, tal i com garantisa la Constitucio. Senyes totes que conformen la nostra nacio". Conclogue el secretari general d'Accio Nacionalista Valenciana.

 

 

            En Rafael representant de Los Verdes Ecopacifistas, primera agrupacio verda creada en tot l'Estat,  feu una exposicio de la necessitat de politiques verdes per a garantisar el manteniment dels ecosistemes. Criticà l'aprofitament que alguns partits fan de la bandera dels verts, en l'unica intencio de traure vots, inclus afegint particules als seus noms en connotacions ecologiques sense contengut real, els quals a l'hora d'aplicar mides demostren que el "vestir-se de vert" ho feyen unicament per image, sense assumir les idees i les llegislacions necessaries a aplicar. Tambe comentà la "necesssitat d'arribar a tots els ambits de la societat" declarant "absurda i antiquada l'idea de que nomes l'esquerra pot fer bandera de l'ecologisme".

            Los Verdes Ecopacifistas aportaran a la coalicio proyectes de recuperacio dels ecosistemes i de prevencio del seu deteriorament aixina com plans integrals contra la contaminacio i els seus efectes.

 

            Tancà l'acte el secretari general d'AVANT Valencians, Vicent Bellvis, fent un repas a les actuacions dels actuals politics que els toca patir als valencians, i confrontant les seues actuacions en les que, a entendre per la coalicio valencianista, s'han de fer. Criticà fortament la manca de sensibilitat de les actuacions del govern valencià, que no dubten en balafiar en consumicions o contractes per a cantautors "de la corda", pero en canvi "deixen sense atendre els seus compromisos en les ajudes a la dependencia o sense manteniment als sistemes d'aire acondicionat en ple mes d'agost d'hospitals i centres de salut".

 

            Vicent Bellvis en nom de la recent creada coalicio va demanar ajuda a la societat valenciana per a dur avant el proyecte que en ilusio, treball i empeny han iniciat estos tres partits, destacant els treballs d'oposicio fets en diferents ajuntaments, oposicio que no estan eixercint els representants dels partits que ocupen els carrecs politics otorgats per l'electorat.