Regres al passat: Franco i Pablo Master Regalado (I II) / J. Masia

29/3/2019

            Quan u pensava que no es podia superar el cara de siso, per lo manco fins al punt de sorprendre'm, se'n deixà caure en una antologica: "El PP propone retrasar la expulsión de mujeres inmigrantes que den a su hijo en adopción " (El País, 14-03-2019). La veritat es que dificil calificar esta malifeta paroxista, perque implica una contradiccio en lo que pensen sobre els ventres de lloguer o els principis de la religio cristiana. No esperen a que ixca un bisbe desllenguat a retrucar-li. 

Ara el que ment mes que parla diu que es victima de fake news. 

En Al Rojo Vivo (La Sexta, 14-3-2019), la vicepresidenta Cuca Gamarra s'enrocava i s'enfangava mes.  El director del programa, Antonio G. Ferreras li ensenyava el comunicat del PP i el que enviaren a Newtral confirmant la noticia. Per si faltava alguna cosa en la festa dels desproposits, Gema Igual, l'alcaldesa de Santander, declarava "Prefiero eso y no ver a niños en vertederos" i la vicepresidenta donava soport a l'idea. Ademes la noticia del PP estava basada sobre premisses falses i senyes incorrectes: donar en adopcio un fill no te ventages llegals, la proteccio de privacitat està garantisada i la suspensio de l'expulsio ocorre sempre (El País, 14-03-2019), de fet, a les preguntes del director del programa la vicepresidenta popular no ha pogut aportar ningun cas a on s'estiguera violant la llei. No reconeixer l'erro els situava en un perillos camp: la xenofobia, perque creaven una representacio social en vincular immigracio irregular, chiquets en femers i expulsions. Casado volia explicar a les embarassades: "Creo que es bueno que las mujeres sepan lo que llevan dentro: una vida autónoma" (La Sexta, 25-02-2019). No es un erro de comunicacio, es la seua ideologia. Viuen en un atre mon. 

Si s'atrevix a dir tot aço en public, qué no dira en privat. La retafila d'estupidees me fan pensar que, si continúa igual, hauria matat per estar en Heinrich Himmler quan plantejà la solucio final. Es que al ritme que va... cada dia es supera, no te llimits. La mentalitat de la que fa gala es de lo mes perillos que podem trobar perque es un populiste antisistema que atenta contra la llei superior, la carta del drets humans. 

Si l'anet Donald Trump separava als fills de les mares immigrants, est energumen es vol quedar en els menuts, la qual cosa em recorda quan Franco i la seua cort seqüestraven als fills dels pobres i els rojos i els repartien entre families "bien" o l'Argentina de Jorge. R. Videla en l'apropiacio de menors i la llarga lluita de les "Abuelas de la Plaza de Mayo". 

Els votants popularistes que tenen l'etica i la reflexio en el forigol, ¿no es qüestionen estes animalades? Per lo manco quan van al servici podien mirar una miqueta el fruit de lo que es mengen. 

Per a rematar, "El PP pondrá el castellano como lengua principal en Educación y la Administración y el valenciano será «un mérito»" (Las Provincias, 11-03-2019), aço es la consolidacio d'una diglossia existent que alvança inexorablement. Fixen-se en l'estupit argument: "compatible con las cooficiales, pero no en detrimento de la lengua común [...] La lengua cooficial puede ser un mérito pero no un requisito excluyente", lo que consolida que hi ha una llengua mes oficial que una atra. Com en Rebelión en la Granja de George Orwell, tots el animals son iguals, pero alguns ho son mes iguals que uns atres. 

Que en la nostra nacio, els de Lo Raco Popular i la RACV o millor dit RACE (Real Academia de Cultura Espanyola) donen soport ad estos personages antivalencians, que mantingueren el catala en els coleges i crearen la AVLl, resulta una conducta etnocida que nomes servix a interessos particulars, no a l'interes general. ¿Fins a quàn els suposts valencianistes sostindran ad esta gentola? No son valencianistes, son d'ultradreta. No tenen vergonya pero si una boljaca molt ampla per a ser omplida, i els votants voran una Espanya molt castellana i plena de castellans, classista, neolliberal, homofoba i fascista en el govern. No cal parlar dels hacendados perque el producte de primera marca Franco està viu, està entre nosatres.

Vore primera part de l'articul

Image: Politica del PP i Franco, asivaespana.com
            Video: Y Franco no estaba muerto, lere, Parvulario Democrático
           
Enllaços: las metiras de Casado, eldiario.es
                           proposta PP, fills per visat, newtral.es
                          
Primera part d'est articul, ACNV uep

 

J. Masia