Provocacio des de l'Universitat

8/10/2014

El sindicat d'estudiants dels països catalans ha penjat una bandera antiestatutaria i aliena a la nostra terra valenciana en un edifici public, com ho es la facultat de filologia del Cap i Casal,  emitint un comunicat al respecte.
Diuen que l'acte s'emmarca dins de la campanya de difusio de la manifestacio pancatalanista que concorrera  el 9 d'octubre per la vesprada pel centre de la ciutat. On el Sepc, sindicat antivalencia i regionaliste catala proclamarà "la desobediencia per a canviar-ho tot". Incloent, com tenen costum en les manifestacions que fan la vesprada del 9 d'octubre, la demanda de que el Regne de Valencia entre dins de l'entelequia dels països catalans.
Per ultim demanen que els estudiants es sumen a "la lluita de la joventut per la lliberacio social, nacional i de genero" unint-se al "bloc esquerriste independestiste".
Segons nos han fet aplegar,  presuntament el decà està al corrent d'aço i ha permes que eixa bandera oneje des de la facultat.
Des d'Accio NV llamentem que una universitat com la de Valencia estiga perdent el nort en assunts que res tenen que vore en l'educacio i formacio dels futurs membres i dirigents de la societat valenciana, mes be estan fomentant tot lo contrari, com l'autodi cap a lo valencià, destruint tota identitat que nostres antepassats construïren i moriren per salvaguardar.

http://m.europapress.es/comunitat-valenciana/noticia-estudiantes-cuelgan-bandera-independentista-catalana-universitat-valencia-doctubre-20141008113426.html