Presentacio d´Accio Nacionalista Valenciana en Llanera de Ranes

15/3/2014

 Ciutadans de Llanera de Ranes:

Nos complau participar-vos que Christian Serrano, fill de Vicente el sastre, es el President de la Gestora d’Accio Nacionalista Valenciana en Llanera de Ranes.

Accio Nacionalista Valenciana sorgix com a opcio politica davant de la deixadea, dels politics en el govern i en l’oposicio, per a defendre i lluitar pels interessos dels valencians. Des d’Accio Nacionalista Valenciana considerem que les coses es poden fer d’una atra manera, d’eixa manera que la llogica i el trellat indiquen pero que fins ara ningu posa en practica.

Igualment des d’Accio Nacionalista Valenciana apostem forta i clarament per la defensa de l’identitat valenciana, els seus simbols (Real Senyera Coronada), i per la seua llengua, la valenciana, sense contaminacions ni substitucions, aquella que parlaren els nostres pares i els nostres yayos.

Com a nacionalistes valencians nos preocupa l’agravi comparatiu que patim els valencians en la finançacio que rebem de l’Estat, fet considerat pels experts del mateix govern central com “inexplicable”, sent la valenciana l’unica autonomia que estant entre les pobres atenent a la nostra renta per capita, aportem a l’Estat mes de lo que rebem. Per eixe motiu exigim un nou concert fiscal, que reconega la nostra realitat i atenga als nostros interessos.

Les mides que propon el nostre representant en Llanera de Ranes per a millorar al poble son:

1-Obrir novament la biblioteca, reponent el servici debades d’internet en la mateixa i ad un responsable al front.

2-Allumenat per a la carretera que comunica Rotgla-Corbera i acabar, la vora del costat que està incompleta, per al pas dels peatons.

3-Transformar les antigues escoles, les quals estan entrant en un estat deplorable, en un “Centre de dia” per als majors del poble i de la contornada.

4-Baixada del IBI (contribucio) a nivells de l’any 2000

5-Suspensio del sou de l’Alcalde i regidors, tant en dietes com en l’assistencia als Plens. Es treballa per al poble i pel poble, debades pero en cor i l’anima.

6-Restituir la nomenclatura dels carrers en Llengua Valenciana.

7-Foment de l’ocupacio dels jovens.

8-Realisacio dels escrits oficials de l’Ajuntament en bilingüe, sense discriminar a la Llengua Valenciana.

9-Realisacio dels “Bandos” en Llengua Valenciana.