"Podemos" contra els autonoms

31/10/2014

Accio Nacionalista Valenciana-Burriana

Pareix mentira....mosatros CREEM en els autonoms i en el chicotet empresariat, que tant gran ha fet a la nostra terra.
Es molt incoherent pensar que per que alguns defrauden, ho fan tots.
Des d'aci volem animar a autonoms i chicotets empresaris; donar-los les gracies perque en tot lo que està caent, encara estan aguantant els seus negocis i intentant donar llocs de treball i dir-los que tots els politics NO SOM IGUALS, que alguns creem en ells i que sabem que la recuperacio economica passa per una potenciacio de l'autonom, el comerç i la chicoteta i mijana empresa.
Ho sentim molt i demanem perdo ad aquells que veuen en Podemos una eixida ad esta situacio, per no saber oferir-los propostes que els atraga al nostre proyecte.
Ho sentim de tot cor, de la mateixa manera que sentim que alguns s'arrimen al PP o a compromis creent que defenen el valencianisme... pero no: lo que no anem a fer es prometre o dir que anem a fer algo que no pugam complir.
Per a mosatros sería molt facil prometre una renda basica de 800 euros ( "Podemos" diu que la donarà de 600), nacionalisar la banca i l'energia i com veeu, demonisar a autonoms i chicotetes empreses.
Preferim dir-vos la veritat: que creem en la recompensa per l'esforç, pero tambe que lo public te que nivellar les diferencies socials (ull, pero per dalt, no buscant la miseria de tots, com van a conseguir); que l'entregar la casa siga el fi del deute hipotecari i l'eliminacio de la "clausula suelo"; igualtat d'oportunitats per a la chicoteta i mijana empresa com les que donen a les grans, a les que se les faciliten infraestructures pagades en diners publics i se permitix que tinguen convenis "especials" en els treballadors; potenciacio i vitalisacio de les energies renovables i politiques d'austeritat energetica (i no fa falta nacionalisar res, si regules com cal el mercat, i no ho aprofites per a fer populisme o per a colocar-te quan acabes en la politica)... i tantes coses mes...
Pero per a que tot aixo siga factible, te que ocorrer una cosa molt important: teniu que creure en mosatros. ¿Podreu?