Peter Lim ha comprat al Valencia

12/10/2014

El Secretari d'Estat de Singapur feu l'afirmacio en relacio a proyectes bilaterals entre Espanya i Singapur.

El proces de venda del Valencia està finalisant, i en uns dies el club sera propietat de Peter Lim, per mes que parega arriscat assegurar-lo taxativament en acabant de les numeroses voltes que l'acort s'ha donat per imminent i acabà per trencar-se. La realitat es que en els ultims dies des de les dos parts negociadores, des de Bankia i des de Meriton, s'ha transmes seguritat en que l'acort arribarà, al temps que s'assegurava que "no hi ha pressa". Sense pressa pero sense pausa, lo cert es que l'acort pareix que ya es una realitat fins al punt que s'espera puga ser oficial el proxim dimarts o dimecres.

El govern de Singapur lo dona per fet. Aixina ho digue este divendres el Secretari d'Estat de Singapur en un discurs que pronuncià en l'embaixada espanyola del païs asiatic. Teo Chee Hean -el Secretari d'Estat de Singapur- no ho anuncià oficialment, pero sí ho digue assumint que l'acort es ya una realitat, casi per pura inercia.

L'anunci de que Lim ha comprat el Valencia tingue lloc en l'embaixada d'Espanya en Singapur a on este divendres se celebrava en el païs asiatic el Dia de l'Hispanitat. El Secretari d'Estat de Singapur parlà de les relacions comercials bilaterals entre els dos països, entre Espanya i Singapur, i fon en eixe context en el que pronuncià les paraules "Peter Lim ha comprat el Valencia", per aixo l'interpretacio que s'ha de fer d'elles es que no es tracta d'una oficialitat, es dir, no es tracta d'un anunci oficial del Govern de Singapur -en el que Peter Lim mante unas excelents relacions per una atra part- sino que es una constatacio de la realitat, es dir, que l'acort final es imminent.

Per tant, cautela i optimisme en estos ultims dies per part de Bankia i Meriton, perque des de que reprengueren les negociacions la semana passada han alvançat considerablement a pesar de que cap d'elles confirma l'acort de manera oficial. Des de Valencia se respira optimisme fins al punt de que es creu que la semana que ve, el dimarts o el dimecres, pot anunciar-se l'acort final.

31 d'ocutbre es la data tope per a que les parts arriben a un acort. Aixina ho decidi la Fundacio del Valencia el 31 de juliol quan el patronat aprovà per 17-2 vendre les accions a Lim.

http://www.superdeporte.es/valencia/2014/10/11/peter-lim-comprado-valencia/237150.html