Nova campanya en change: Lo important son les persones, no Raimon

17/6/2016

Raimon com a momia diu que furta diners als valencians i en catala

            Des del dia 13 de juny ha començat la campanya de la Coalicio Avant (Accio Nacionalista - Avant valencians - Avant Albal) en change.org baix el titul "Lo important son les persones: la Coalicio Avant exigix al president de la Generalitat Valenciana que els 300.000 euros que la Generalitat dona a Raimon vagen a servicis socials".

            La campanya està motivada per la negacio de l'ajuda economica a diverses organisacions dedicades a ajudar a la gent mes desfavorida com Carites, Creu Roja, o mes recentment al Banc d'Aliments (organisacio internacional que ha eliminat d'un colp). No te trellat que per una banda s'eliminen les ajudes a la ciutadania que ho necessita realment, degut al gran impacte de la crisis, i per una atra se li donen eixes barbaritats de diners a un cantautor que ya te tota la seua carrera feta, que està a punt de jubilar-se, que ha mamat de les subvencions de la Generalitat catalana durant moltissim temps, i que "no ha repudiat a la seua terra", puix segons ell "sempre ha segut catala", no ha fet cap favor ni a la seua terra ni a la seua gent. Una estafa mes.

            En resum, hem passat de donar els diners al "bigots" i a la trama Gürtel a entregar-li-los a u que ha escopit a la seua terra i que està al mateix nivell etic/moral que els pirates imputats del partit Popular.

            Segons el comunicat fet a Change.org (si vols colaborar puncha l'enllaç) "es demana que, els 300.000 euros que la Generalitat Valenciana destina a subvencionar al cantant catalaniste Raimon en concepte de patrocini dels seus concerts, com a desagravi als valencians, li siguen retirats i donats a servicis socials". Les raons expostes son que: “no es de rebut que es done el cas de que s'estiguen retallant prestacions socials, tancant bancs d'aliments, o que els hospitals valencians carixquen d'aire acondicionat, mentres es destinen fondos publics a subvencionar la gira de concerts d'un cantautor”. “El senyor Raimon Pelejero hauria de renunciar ad eixa subvencio, i obtindre els ingressos pels seus concerts a través de les entrades venudes en taquilla, en lloc d'espremer les arques publiques en la complicitat del seu amic Chimo Puig”.

Imagens: Accio Nacionalista Valenciana (bert)
                Casa de la Caritat, Valencia.

 

 Albert Cuadrado