Manca de previsio davant de les tormentes

30/11/2014

El mal estat de conservacio i manca d'acondicionament adequat del traçat de les carreteres valencianes, dona com a resultat que a les primeres pluges d'hivern s'haja de fer neteja afanyada de carreteres per a contrarrestar la manca de previsio per a evitar desprendiments. Concretament s'hagueren d'atendre desperfectes en la CV-175  a l'altura de Villafermosa; en la CV-219 al seu pas entre Chovar i Eslida; en la CV-124 en el tram de Castellfort; en la CV-35 en Toixa; aixina com, ya per la vesprada, en la zona de la CV-205 que transcorrix per Les Fonts d'Ayoder.

Les fonts consultades tambe asseguraren que la carretera comarcal que unix els municipis castellonencs de Castell de Vilamalefa i Cedraman i una de les que du fins a La Pobla d'Arenos hague de ser tallada al transit com a conseqüencia del volum de les pedres despreses.

Accio Nacionalista Valenciana demana del Consell valencià i del Govern central un manteniment i acondicionament adequat de les carreteres que garantise la seguritat viaria i la conectivitat dels nucleus urbans. Invertir en seguritat es salvar vides, i les vides no tenen preu.

http://www.lasprovincias.es/comunitat/201411/30/intensa-lluvia-provoca-desprendimientos-20141129234655-v.html