L'ultima cacicada de "Ximo" Puig

2/4/2017

tribunal inquisitorial com al Consell audiovisual

            Hui dumenge dia 2 nos hem alçat en una nova sorpresa per banda dels que demanen la llibertat d'expressio per ad uns atres pobles, aixo es el nostre tripartit, pero no per al nostre. Traduixc directament de la noticia de prensa:

            "La llei de creacio de la nova radiotelevisio valenciana, aprovada el 15 de juliol de l'any passat contemplava la creacio d'un Consell Audiovisual de la Comunitat Valenciana, un orgue molt paregut al polemic Consell Audiovisual Catala (CAC). Entre els objectius del nou organisme -el govern valencià ya ha preparat un esboç l'aprovacio del qual preveu en uns mesos, indiquen des del Palau- figura el de poder intervindre en els continguts i la publicitat en els mijos audiovisuals publics i privats, i inclus el de poder adoptar mides en relacio a l'us del valencià. Tot un orgue de control politic dels mijos que, en el cas de Catalunya, ya ha generat fortes polemiques per la tendenciositat en la que ha vingut desenrollant la seua activitat"

[Sentim no posar la cita textual i l'enllaç directe a la noticia, com es costum en esta uep, pero "Las Provincias" ha eliminat la pagina orige, per lo que el remetem al diari del dia 2-04-2017, pagines 26 i 27]

            Afig la noticia que "Junt a la capacitat d'intervencio sobre continguts i publicitat, el nou orgue va a poder velar per a que l'activitat dels operadors del sector audiovisual contribuixca «a reforçar l'identitat i les traces culturals i llingüistiques de la Comunitat Valenciana»". Lo qual si hem traduir-lo en paraules senzilles es que podran forçar a les televisions a parlar de gent tan dubtosa i tendenciosa com Fuster i tota la seua colla o fer apologia de la nostra suposta catalanitat, perque, gracies al PP, tot es bo, inclus el catalaniste Fuster. Per a dissimular el proyecte de decret parla de defendre la dignitat de les persones i els drets humans, intentant amagar una intencio mes fosca.

            Hem preguntat a diversas personas de l'ambit cultural el seu pareixer d'este excessiu control, tendent a un pensament unic i a la manipulacio i estes han segut les respostes.

            Preguntat a diversos membres de l'Institut d'Estudis Valencians, A.S. nos ha dit que "es fascisme en estat pur, pero aixo ya ho sabiem quan els votaren"; R.M. ha complementat dient que "si pogueren censurar-nos el pensament ho farien. Com no poden no volen que ningu discrepe de lo que ells establixen com a politicament correcte". V.T. de la nostra agrupacio nos ha enviat com a resposta dos cartells: un que diu "¿Nazisme? CatalApp ¡¡NO!! gracies" i un atre en un cartell que diu "Valencians lluitem junts front al totalitarisme nazi que preten anular  l'identitat i la llengua valenciana".

            Com podeu comprovar els anims estan molt caldejats en lo que es un furt de drets fonamentals de l'home.

 

Imagens:masonesporlamasoneria.weebly.com; pachami.com