L'incapacitat de Fabra de plantar cara a Genova

13/10/2014

Les timides reivindicacions fetes per Albert Fabra com a President de la Genralitat Valenciana al Govern de l'Estat, ademes de resultar totalment infructuoses, donen com a resultat la perdua, per a Fabra, de la possibilitat de convertir-se en candidat a la Generalitat Valenciana, i optar a renovar carrec.

La manca de pes especific, dins de l'organisacio del PP, i la manca d'apoyos en les agrupacions de Valencia i Alacant, fa que les paraules del President de tots els valencians, se les emporte el vent.

En lloc d'ametre el tracte discriminatori que el Govern de Rajoy està eixercint contra la comunitat autonoma de Valencia, i corregir-lo, en Genova s'empenyen en carregar-se al mensager i amagar el problema. Les promeses fetes d'una millora del finançament autonomic, ara se neguen, i la veu dels empresaris valencians, no vol ser escoltada. I per si fora poc, es mostren "molestos" perque en el Regne de Valencia hi ha una creixent corrent d'opinio que enten que "el Govern de Rajoy perjudica als interessos valencians".

En Genova, pretenen que, l'opinio contraria al tracte que rep el Regne de Valencia del Govern Central, prové de les timides reivindicacions fetes per Fabra, reclamant lo que en lo carrer es un clam, un canvi de finançacio. Pero ademes obvien els informes dels tecnics de l'Administracio que tambe es posicionen en este sentit.

A Fabra li manca espenta i convenciment per a reclamar lo que als valencians nos pertoca. Igualment no conta en l'apoyo de la totalitat dels seus companyers de partit aci en lo Regne de Valencia, els quals estan mes preocupats en lluites cainites que en mirar pel be general. El PP de Genova està alliçonant a l'electorat de lo inutil que resulta el votar a un partit "dels grans", si no dispon de l'autonomia precisa per a defendre lo autocton, i igualment demostra inutil el fet de que en Madrit i Valencia el Govern siga del mateix color. Als valencians estos fets no nos aporten ventages ni beneficis, abans al contrari. La deguda obediencia al poder central del partit, deixa muts als nostres representants a l'hora de reivindicar els nostres interessos. I la poca o nula "resistencia" a l'orde establit des de Madrit, es resolta per mig d'assignar a un nou candidat mes sumis.

En missio impossible, Genova busca candidats "nets" de corrupteles. Tot indica que han posat els ulls en Isabel Bonig, l'actual portaveu del Consell. Pareix que els ulls de Genova no arriben massa llunt, i que estan mig tancats, si els obriren un poc, vorien que Isabel Bonig "presuntament" pot estar esguitada per actuacions ilicites del seu temps d'Alcaldesa de la Vall d'Uxo, localitat en la que l'actual Alcalde, Oscar Clavell, està imputat per un cas de malversacio i prevaricacio, i els fets ocorregueren mentrimentres Bonig era alcaldesa i Clavell regidor.

Fa falta un partit que defenga la terra i els interessos dels valencians, sense precisar l'aprovacio ni de Madrit ni de Barcelona. Sense sumissions. Fa falta Accio Nacionalista Valenciana.

http://www.elperiodicodevalencia.com/787/lincapacitat-fabra-plantar-cara-genova

Foto: Wikipedia