La Pantera Rosa

28/9/2014

"La Pantera Rosa" Una Font que ni era pantera ( l'autor tractava de representar a un insecte) ni era de color rosa, (estaba pintada de roig), fins que fa poc, l'han pintat de rosa. Ara, inclus el mateix autor (Miquel Navarro) assumix que es... "La Pantera Rosa".
Una mostra de com l'influencia del poble pot canviar una realitat.
Des d'Accio Nacionalista Valenciana, contem en el poble valencià per a canviar la "realitat" absurda en la que els governants del PP i del PSOE nos han deixat en acabant del seu pas pel govern. Volem que els nostres fills puguen estar orgullosos de ser i sentir-se valencians. Volem que la valencianitat no siga un concepte buit ni una manera de perteneixer a una atra nacionalitat, ni a una atra comunitat llingüistica. Els valencians som valencians per Dret propi, tenim les nostres lleis i costums diferents dels pobles que nos envolten, tenim identitat propia, cultura propia, llengua propia. El patrimoni valencià perteneix al poble valencià, es l'hora de parar l'expoli tant de castellans (que no nos tornen la Dama d'Elig i se queden els nostres diners) com de catalans (que pretenen apropiar-se de l'identitat valenciana, prenint els colors de la Senyera, inclus el blau, llengua, pintura, art, arquitectura... tot, tot lo nostre ho reclamen com a propi).
Es l'hora de plantejar un canvi en el model de finançacio, indispensable per a poder eixir del clot a on nos han clavat per la discriminacio de l'Estat, a l'hora d'aplicar la finançacio autonomica, i la fraudulenta gestio feta pels governs del PP-PSOE.
¡Valencians, es l'hora d'actuar com a poble, poble unit en interessos comuns! ¡Canviem l'absurda "realitat" en la que nos han sumergit!

http://www.elmundo.es/comunidad-valenciana/2014/09/27/54269fd8268e3ed0708b4575.html