La cosa seua: els mocs de la mafia espanyola (i IV) / J. Masia

25/12/2018

            Per a mantindre el cartel que conformen les empreses, la banca, la politica i la justicia, es necessari que l'aparat ideologic i repressiu actue sense res que el puga parar. A l'estat de migestar o malestar, baix l'excusa del gran saqueig, li han eixit traces fascistes. La poblacio assumix el caciquisme, a força de la desinformacio dels mijos de comunicacio que els omplin la boca com a les oques per a rebentar-los el fege i fer foie gras –seran la majoria silenciosa de Mariano Rajoy–. Es tarea d'heroes opondre's ad estes practiques propagandistiques, denunciar-les i combatre-les perque son majoria. El problema no son els politics, es el sistema, no les formes sino el fondo, que permet i fomenta la conducta criminal, canviar de partit no es prou, ha de canviar el marc.

 

 

¿Qué fa Europa per Españistán? Si no complixes en el deficit te pot fer magia i llevar-te al president –que li ho pregunten a Grecia o Italia–. Per contra, quan els nostres governs es passen per l'arc del triumfo les recomanacions de Bruseles sobre l'impudica eleccio dels vocals del CGPJ o les victimes del franquisme, no ocorre res de res. ¡Es l'Europa dels mercaders! Com el succeit: ¿Capital d'Espanya? Suïssa. Patriota i suïs no es pot ser al mateix temps, lo mateix ocorre si s'està en Panama. Patriota i votar o admirar als que fan elusio o evasio fiscal es ser antipatriota. No li peguen mes voltes al nano. La dona del Cesar no a soles ha de ser honrada sino aparentar-lo.

 

Necessitem alternatives economiques i etiques contra el capitalisme salvage, les solucions no vindran de la dreta –PSOE inclos–. El valencianets regionalistes i dretosos estan passats de moda perque 100 anys repetint-se no donen per a mes. De fet hi ha una fuga d'alguns a posicions ultraespanyolistes, es un sintoma de la malaltia i de lo prop que està el regionalisme i l'espanyolisme, en fronteres sempre obertes. Alguns han descobert que la calada esta seca pero no saben el perqué. La dreta valenciana es tan poc nacionalista que creu que la paella, "som la millor terreta del mon", la falla, el Corpus i la dansa son suficients per a crear una identitat social positiva. En sentit ample son elements culturals necessaris pero no suficients, este chicotet matiç llogic no el captaran en la vida perque els es impossible, la culpa la te un deficit cognitiu ideologic per a entendre relacions llogiques. Ha de ser factible, almenys ontologicament, una dreta seria, decent, nacionalista i inteligent que vaja mes alla del discurs regionaliste de sempre –perdonen, me dona la rialla–. Haurien de repetir el mantra de renovar-se o morir. Per cert, siguen increduls en tot lo que conten o prometen els valencianets perque no es or tot lo que lluix, es or que caga Melchor

El tren aplegà a l'estacio ¿serem capaços d'agarrar-lo?

 

Imagens: los soppranos cosasquepasan.com
                            el equipo b, me encanta que los sobres se abran bien cosasquepasan.com
                            Mafia PP Paquito, Jeykhob.jpg

 

J. Masia