El tripartit continúa en "l'obra" del PP

23/10/2016

            El Partit Popular finançà, en son dia, a les mateixes editorials que ara finança el tripartit. La situacio actual que patim es fruit de la politica anti-valenciana i pancatalanista que durant 20 anys va promoure i difondre el Partit Popular en l'ensenyança, mijos de comunicacio, administracions i entitats publiques, etc..

 

            

            El tripartit, que secunda obertament al pancatalanisme, no han tingut mes que donar continuïtat a les politiques anti-valencianes que estaven instaurades des dels governs anteriors del PP, entre elles la creacio de la AVLl i tota l'estructura i clientelisme pancatalaniste en l'ensenyaça publica. "Casualment" son els unics fets dels quals no s'ha queixat l'actual Consell del tripartit.

            El consell del tripartit, encapçalat per Joaquim Puig i Monica Oltra, continuen finançant el pancatalanisme, esta volta per valor de 250.000 €, a través de la fundacio FULL, controlada per ACPV i les editorials afins.

 

            Esta fundacio FULL,  entre unes atres activitats, organisa la fira "Plaça del llibre", enguany davant de l'Ajuntament de Valencia, en la qual es difon publicacions en catala de diferents editorials com Bromera, Tabarca, Gregal, Edicions 96, etc., totes elles divulgadores del pancatalanisme mes ranci i totalitari, subvencionat des de l'etapa del PSOE de Lerme, durant els 20 anys de PP, i ara pel tripartit. Tot pagat en diners publics de tots els valencians.

 

 

Imagens: Avant Valencians, Fira del Llibre
                AccioNV- R. Pla, DOCV

AccioNV