El Pla de recuperacio d'image de la Generalitat Valenciana es fa a costa de les beques a estudiants

14/9/2016

            En el borrador del presupost la partida per al Pla de recuperacio d'image de "la Comunitat Valenciana" contava inicialment en un millo d'euros, ara li n'han afegit 600.000 mes retallats de les assignacions a beques que oferia la Generalitat Valenciana als estudiants universitaris.
            "...esta nova partida, permetrà al President Joaquim Puig firmar de manera discreccional convenis en persones fisiques i juridiques per ad una serie d'objectius que queden molt oberts i poc clars", ha denunciat un diputat popular de les Corts Valencianes. 
            Si ho diu un diputat del PP, se li ha de donar credibilitat que ells de balafiaments d'este tipo saben un monto. Ho han estat practicant a lo llarc de totes les llegislatures en les que han segut govern, aixina que no cap dubte de que son capaços d'identificar una activitat d'estes caracteristiques en tota precisio i garanties de no equivocar-se. Son experts en la materia.
            L'esmena que ha donat peu ad este nou retall del tripartit ha segut aprovada en el vot de tots i cadascu dels membres del govern, començant per Podemos, passant per Compromís i acabant pel PSOE, els tres partits que mes han criticat els retalls de Mariano Rajoy i els seus diferents porritos al carrec de governs autonomics. Poc els ha durat allo de la defensa dels interessos de les persones i l'evitar els retalls a tota costa.
            Que els diners vagen a una partida de lliure assignacio com assegura el representant del PP en les Corts Valencianes es greu, significa que els gastaran sense concurs public, opacament.            
            Una atra qüestio que la coalicio o aliança valencianista (Accio Nacionalista Valenciana, Avant Valencians i Los Verdes Ecopacifistas) vol que siga explicada pel tripartit es quíns informes els han dut a la conclusio de que en el Regne de Valencia sobren universitaris, informacio que ineludiblement els ha dut a retirar la finançacio de les beques. O millor dit, quín tipo d'estudis els ha fet arribar a la conclusio de que les classes baixes i miges de la nostra nacio no han d'optar a titulacio universitaria. ¿Els tituls que obtenen els de les classes altes i riques son suficients per a cobrir les necessitats d'universitaris que te la nostra terra?
            ¿No era el PP el partit que favoria als d'alt poder adquisitiu en detriment de la gent en modests o nuls ingressos i ells els qui anaven a donar soport a la gent sense potencial economic? ¿De veres volen que nos cregam que una partida que ya conta en un millo d'euros de lliure assignacio necessita uns atres 600.000 mes per a ser efectiva? ¿Mides de designacio de proveïdors a dit dona millor image que subvencionar i obtindre nous universitaris donant oportunitat per a que ho siguen aquells que no disponen d'ingressos per a poder pagar les matricules?
            No es mes net aquell que mes neteja, sino aquell que embruta manco. Senyors del tripartit deixen vostes de tacar l'image de la nostra terra valenciana i no necessitarem gastar en campanyes de neteja d'image.

            ¿Quí estafa ara als valencians senyora Mónica Oltra?

Imagens: picassent.compromis.net

Font: http://www.esdiario.com/209266199/El-tripartito-desvia-dinero-de-becas-para-gastos-de-Presidencia.html

Miquel Real