El doctor Rafael López Andújar premi de Cirugia 2014

7/1/2015

Dins del 30º Congrés Estatal de Cirugia, que ha tingut lloc en Madrit els dies 11 i 13 de novembre de 2014, el Doctor Rafael López Andújar  ha segut reconegut en el guardo Estatal de Cirugia 2014 entregat per l'Associacio Espanyola de Cirugians.

El Doctor López Andújar es responsable de l'Unitat de Cirugia Hepatobiliopancreatica i Transplants de l'Hospital Universitari i Politecnic La Fe de Valencia i considera un honor rebre este guardo de part de la comunitat quirurgica estatal, com a resultat de la llabor realisada per un equip multidisciplinar, en llarga experiencia i que ha posat a la cirugia hepatobiliopancreatica i de trasplants del Regne de Valencia  en lo mes alt del panorama estatal i internacional.

Ademes, el doctor ha segut recentment premiat pel seu treball "T-tube o no T-tube in Cadaveric Orthotopic Liver Transplantation: The Eternal Dilemma, Results of a Prospective and Randomized Clinical Trial" publicat en la revista cientifica Annals of Surgery.

L'Hospital Universitari i Politecnic La Fe conta en una Unitat de Cirugia Hepatobiliopancreatica i Transplants que es de referencia per a tota la Nacio Valenciana, a on s'atenen els casos mes complexos de cirugia hepatica, biliar i pancreatica. Dita unitat fon guardonada el passat 22 d'octubre en l'acte commemoratiu del 25 aniversari de l'Organisacio Estatal de Transplants, per ser el Centre Estatal en major numero de Transplants Hepatics realisats fins a la data, superant ya els 2.100.

Font: Las Provincias

Foto: Valencia Plaza