Concentracio davant del Consulat frances

11/1/2015

Els musulmans de Valencia, indignats en la 'barbarie' de París. Diferents associacions de comunitats musulmanes de Valencia s'han concentrat este dissabte front al Consulat frances per a expressar la seua condena al terrorisme i a la "barbarie" ocorreguda en França, que els "dol" i "indigna".

Aixina se pronuncià una portaveu de la comunitat de jovens musulmans de Valencia a lo llarc de l'acte, en el que es depositaren flors i veles en memoria de les victimes dels atacs terroristes i s'expongue una pancarta en mans blanques pintades en la que es llegia "units contra el terrorisme".

Un centenar de persones assisti a la concentracio, que fon convocada pel Centre Cultural Islamic de Valencia davant del Consulat frances de la ciutat. La portaveu apuntà que el mensage del Profeta es un mensage de misericordia "a tot lo mon, a tota l'humanitat" i que tots seguiran lluitant des de les diferents entitats per normalisar la presencia de l'Islam. Han defes que l'Islam es una religio "moderada, de pau i de be per a tots".

Este dumenge, en la plaça de l'Ajuntament a les 15 hores, es realisarà una atra concentracio coincidint en la convocada en Paris, organisada en este cas per la societat civil francesa resident en Valencia, que ha fet un crida a "periodistes, dibuixants, humoristes i al conjunt de la ciutadania" per a acodir a l'acte.

Est homenage, en el que es guardaran dos minuts de silenci en memoria dels fallits en els atentats de Paris, està promogut per institucions franceses com el Consulat de Paris o el Lliceu Frances de Valencia.

Fonts i image: Agencia EFE, Diari El Mundo