Compromis es posa en contra de la politica del seu alcalde de Tavernes

25/8/2016

chiste en l'alcalde de Tavernes de Valldigna

            Tot ha vingut degut al viage de l'alcalde de Tavernes de Valldigna i diputat autonomic, Jordi Juan, a Atapuerca a conte de l'erari public. No sorpren, puix es la mateixa politica que portava a cap el PP, encara que transplantat a un atre gos. Segurament, com en el cas dels pepers l'alcalde no s'haura enterat d'a on eixien eixos diners, o pensava que li havien caigut del cel i que era debades.

            La qüestio es que olorant-se la que anava a caure han preferit pegar-li una bramada a que en acabant li ho tiren en cara. I es que la broma ha segut prou cara, puix l'alcalde ha viajat en  dos edils i les seues respectives families, i tot a expenses de l'ajuntament. Pareix ser que les critiques es per als demes i no per a un mateix. La valoracio dels seus companyers de partit es que l'alcalde "ha pecat d'imprudent", aixo es: "Aguanta, Luis, aguanta". Si amollar les despeses personals a l'ajuntament es una imprudencia ¿Qué sera posar tot lo furtat en un conte en Suïssa? ¿Un despist?

            La qüestio es que tot s'ha quedat en un simple toc d'atencio. Es verdaderament cridaner que se facen estes coses i en acabant es queixen que des de l'aliança valencianista, de la qual formen part Accio Nacionalista Valenciana, AVANT i Los Verdes Ecopacifistas,al cap del govern se li tire en cara tots estos casos de corrupcio i diga que som un gra en el cul.

            Lo mes gracios de tot es que el PP, el partit en mes casos de corrupcio de tot l'Estat, ha demanat explicacions (no ha conseguit cap perque tots estan de vacacions ¿Sera a carrec de tots els valencians?) i ha preguntat per la multa que te el coche ofical, en el qual viajava, per exces de velocitat. El mes està acabant i ya vorem de quina manera es reacciona en nomes tornar de vacacions.