Claudique: el PP te rao / J. Masia

25/4/2015

Escrigui en un articul anterior que l'afirmacio del Gran Wyoming era incontestable: era dificil no ser del PP en algun moment, perque afirmen una cosa i en fan una atra i al contrari. Clar, en algun espai/temps t'agarren encara que no vullgues. 

La veritat es que lo del PP es de traca, se superen constantment, inclus el gran dibuixant Francisco Ibañez, en la seua mitica serie de Mortadelo i Filemón li acaba de dedicar un numero al tesorer Luis Bárcenas.

No se quín es el proces de seleccio dels membres del PP, es digne d'una tesis doctoral i d'investigacio psicologica clinica profunda. ¡Es que fan d'Ali Baba un piltrafilla amateur! Fins Alfonso Rus tambe te embolic en la Diputacio, tots pringats. Aço es l'epoca del Sigle d'Or valencià, pero al contrari, mai en l'historia de l'humanitat es juntà tanta mediocritat, caciquisme, corrupcio i capitalisme d'amiguets en un coctel mortal. EEUU per fi, ya ha trobat l'inexistent arma de destruccio massiva que guardava Sadam Hussein: es el PP. L'impersonal CV (comunitat de veïns) sense sistema financer i la mes endeutada d'Espanya, en renta per capita, si que es una bona herencia.

Que no servixca de precedent, pero estic d'acort en el PP -pensava que no ho anava a dir mai-. El 17 d'abril en Guadalajara, la sempre brillant Maria Dolores de Cospedal, afirmà "Hem treballat molt per a saquejar els nostre païs". A soles puc afegir que estic totalment d'acort.

https://www.youtube.com/watch?v=_LwLkOCb8Ec

Algu pensarà que es un lapsus linguae, pero si nos ajustem a lo que ha ocorregut des de que entraren a governar, te mes rao que una santa -ella... tan catolica, apostolica i romana- no nos podria mentir... ni en diferit.

Pero com dia Super ratón: no se'n vagen encara, n'hi ha mes.   

Per als que creguen que pot ser un lapsus linguae hauran de pensar que era una advertencia o una declaracio d'intencions, el famos psicolec José Luis Pinillos reconeixia que este lapsus era molt revelador "d'intencions o preocupacions reprimides". Per si fea falta ho tornà a afirmar en 2012: "I fer una politica economica, presupostaria i social per a saquejar a Castilla-La Mancha del clot".

https://www.youtube.com/watch?v=j4lDEpLl7I4

Atra de la casta, Soraya Sáenz de Santamaría -ella... tan catolica, apostolica, romana i ara tambe balladora de sevillanes- per fi ha reconegut que han fet "una amnistia fiscal" ¡Gracies! A soles els ha costat dir la veritat 3 anys.

Federico Trillo -en un sobresou de 9.000 € al mes- i Vicente Martinez Pujalte -5.000 € al mes- pareix ser que cobraven a través d'empreses seues per servicis d'assessorament bucals, perdo, verbals, quan eren diputats. Aço ha molestat a l'Agencia Tributaria per lo curios del cas, no hi ha cap prova d'informens, clar perque tot el mon pot intuir que eren lobistes o conseguidors d'una trama -¡Com no! Corrupta- relacionada en parcs eolics. ¡Mireu que la connivencia politica-empresa es roïna! Mentres els neolliberals i els conservadors la santifiquen perque son una elit extractiva que arramblen de lo public. Els cauen diners del cel, mentres que uns atres clamen al cel.

http://www.eldiario.es/escolar/corrupcion-eolica-pierde-fondo-cajon_6_380122012.html

Vullc deixar per adelantat per a un proxim articul que l'etica politica es un oximoro. Es dir, una contradiccio, una impostura. Ho sent molt per la meua admirada Adela Cortina i els seus esforços en ETNOR, pero son un paraïs en una mar generalisada de practiques corruptes sistemiques. No es suficient en resetejar el sistema, hem de formatejar-lo, ficar-li un bon antivirus i tallafocs.

PD. Un 25 % dels espanyols creu que el Sol gira al voltant de la terra (ELPAÍS 24-04-2015) . Aixina s'expliquen moltes coses.

PD2. Continua el drama de l'immigracio i els estupits/criminals politics acaben de descobrir lo que especialistes i oeneges s'han fartat de dir: no es poden retallar les ajudes al desenroll.

Image: flapa.es; laicismo.org 

 

J. Masia