¡Volem carchoferes no carreteres!

8/2/2015

Des del consistori, s'ha donat a coneixer el nou PGOU, (Pla General d'Ordenacio Urbana), el qual, preten convertir i transformar les terres que conformen l'Horta de Valencia en carreteres i zona edificable per a donar cabuda a 14.000 vivendes. Dit Pla, supon mutilar greument l'Horta de Valencia, posant fi ademes d'a una important zona verda, a una manera de viure: la dels Llauradors valencians.

Al crit de ¡Volem carchoferes no carreteres! i ¡PGOU, no! els carrers de Castellar- L'Oliveral varen ser un clam. Un riu de gent indignada, en les pretensions de l'Alcaldesa de la ciutat de Valencia, recorregue els principals carrers de Castellar, enfilant en acabant per la Senda de les Vaques fins a la carretera i tornada a l'orige. La manifestacio conclogue en la llectura d'un manifest que anima a les demes pedanies (algunes de les quals ya estaven presents en esta convocatoria)  i demes zones afectades a fer un front comu.  Al principi i final de la manifestacio s'arreplegaren firmes per a demanar la paralisacio i modificacio del PGOU.

Accio Nacionalista Valenciana participà com un ciutatada mes, portant una pancarta sense indentificatius de partit, perque el protagonisme correspon a l'Horta i als ciutadans, recolzant al moviment ciutada i arreplegant les seues reivindicacions. L'Horta de Valencia forma part de la nostra identitat i del nostre patrimoni. ACNV es un partit compromes en l'identitat valenciana i el patrimoni dels valencians, i no ho deixem en meres paraules, sino que ho demostrem participant en la defensa dels interessos dels valencians, en este cas participant dels actes en defensa de l'Horta valenciana. La movilisacio continua... ¡T'esperem!