Un brillant final de campanya

23/5/2015

foto del discurs de la candidata a l'alcaldia de Valencia per AVANT

Amparo Blay, candidata a l'Alcaldia de ValenciaEl dia d'ahir la Coalicio AVANT, que inclou tant a Accio Nacionalista Valenciana, Unio i RePo, va fer el seu final de campanya en la ciutat de Burjassot. Junt a castells umflables per als nanos i musica en directe per a majors, se pogue fruir d'un mensage de cordialitat i agraiment per part dels candidats locals als ajuntaments.

Es pogue contar en la presencia de membres d'unes atres agrupacions locals, com Massamagrell, Museros i Albal, i se'ls felicità per la seua inquantificable llabor. Es recordà tambe els principals punts del programa, apuntant que estos punts son l'inici d'un canvi en la politica valenciana, que consistix en posar les ganes suficients per a posar-se al servici del contribuent.

La vesprada transcorregue en un ambient festiu i amable. Eixe mateix dia tambe celebraren actes uns atres partits con el PP i Compromis, recordant el candidat per Burjassot que a diferencia d'ells la festa d'AVANT es la festa del poble, puix ells han pagat el final de campanya en el diners que reben dels contribuents.

Com no podia ser d'una atra manera, des de l'agrupacio politica se convidà als assitents a un berenar a base d'orchata i fartons.