A Tu / Silvia Palop

1/12/2017

             Ad Ell. 

            Parlem d’ella. Si d'eixa a la que fas sentir inferior ¿Te creus molt home per aço?, val que li has donat els millors mesos de la seua vida, pero aixo s'ha acabat en quant li has posat la ma damunt. 

            Dona lo mateix que digues que la vols i que ella te fa millor. Ya no va a valdre't un “ho sent”o un “te jure que no tornare a fer-te aixo”. Ya no val, li has fet sentir-se inferior, i en acabant t’enfadaras perque uns atres la ningunegen.Pero tu li ho has fet primer, l’has obligat a sentir-se inferior sense ser-ho. 

            Just en el moment en el que fisicament la marcares deixares de ser algu que li faça be. Se t'acabà la festa chicon. 

            Ella no es un objecte per a entretindre't. L’has cagat i no pots tornar arrere, perque encara que canvies, ella te seguira tenint por i continuarà sentint que es manco que tu. 

            Ad ella. 

            ¿Creus que es l’home de la teua vida aquell que te deixa eixes marques? Si, es divertit, besa be, pot ser que fins i tot siga bo en el llit, que siga inteligent, o deportiste o tot junt o pot ser que simplement ya te tinga enamorada, pero chicona ¡Desperta! 

            Ell no va a canviar, te va demanar perdo, perque ho fara, pero ho tornara a fer i a cada colp te doldra mes i mes. No deixes que te pose la ma damunt i te tracte com si els seus drets estigueren per damunt dels teus, perque no es aixina. Lliura't d’ell com unes atres no pogueren. 

            Obri els ulls i dona't conte de que el teu perfecte novio, es un fill de puta que te va a convertir en la seua esclava, perque lo següent sera posar-te obligacions i anar-se’n en unes atres, mentres tu estas a la seua merce. 

            No te quedes ahi en terra, yo no ho faria. Alça't i dis-li que no. Que ya n'hi ha prou de tractar-te com a una merda i que tu vals mes de lo que ell se pensa. 

            Que pense que sa yaya tingue a sa mare i sa mare el tingue ad ell. Que la dona no ha de ser tractada com el fem, perque la dona es vida. 

            No te quedes parada, denuncia.

 

Image: no es no, close-up
telefon per a denuncies  016

 

            Silvia Palop Morales (16 anys)