Recorregut manifestacio 18 N -Per una finançacio justa

17/11/2017

            El proxim dia 18 a les 18 hores tindra lloc la manifestacio unitaria, convocada pels sindicats, en defensa d'una finançacio justa.

            Recorregut

            Està previst que done inici en el pla del MuVIM, junt a la plaça Sant Agusti, carrer Guillem de Castro, passant per davant de les Torres de Quart i per la banda de darrere del botanic, per a en acabant, entrar pel carrer de Blanqueries fins a les Torres de Serrans, a on finalisarà.

            http://www.lasprovincias.es/politica/horario-recorrido-manifestacion-18-noviembre-financiacion-valencia-20171116101920-nt.html

            Podeu vore cóm la prensa parla d'esta manifestacio com si fora l'unica que es celebra el 18-N, per la seua rellevancia front a l'insignificancia de la concentracio convocada a instancies d'un partit i a la que donen soport les entitats culturals valencianistes, les quals, una volta mes, erren en l'oportunitat i en el compromis que tenen en la societat a la que pertanyen i a la que volen representar. Erren perque una volta mes opten per la marginalitat i per l'autoexclusio dels canals "normals" per a participar i reivindicar-se altaveus d'eixa societat.

             ¿Cóm volen ser els seus representants si opten per manifestar-se al marge de tots i de manera endogamica? ¿Quín compromis demostren tindre en el poble valencià donant l'esquena a la necessitat d'una actuacio unitaria davant d'una reivindicacio que es de TOTS els valencians i valencianes? Sense dubte les conseqüencies d'actuar mirant-se el melic perjudica a tots i totes les valencianes.

            Accio Nacionalista Valenciana crida a militants i simpatisants a concentrar-se en lo carrer de l'Hospital, 32 a les 17:45 hores, per a en acabant juntar-nos en la manifestacio que te prevista l'eixida a les 18:00 hores, es prega puntualitat.

            https://drive.google.com/file/d/1yQuAqAlQlA3qih8zv2G-bD2KSwjngpv4/view?usp=sharing

Image: recorregut, lasprovincias.es

 

Accio Nacionalista Valenciana