Pagant les deutes de l'equip de govern anterior / J. Mir

10/8/2019

            L'actual alcalde i el seu equip de govern (¡¡que bones persones que son!!) han hagut de sacrificar una ajuda de la diputacio de mes de 200.000 euros per a pagar un forat en la S.S., que va deixar l'anterior alcalde i el seu equip de govern. 

            Redeu, casi nos la colen, si varen ser els mateixos, mateix alcalde, Rafa Garcia i mateix partit, el PSOE.  

            Que tall de deshonrats que sou. Una ajuda que dona la diputacio per a millores en el poble, que bona falta fan, la gasteu en tapar un forat que deixareu. Quína cara mes dura, per a pujar-se el jornal si que hi ha diners, pero per a lo demes no.

            Aixo si, PP i C's, ni estan ni se'ls espera, estan mes preocupats per saber quína cantitat d'assessors van a tindre i lo que cobraran i averiguar a ón els van a deixar ficar els despachos, pareix que van fora de l'edifici de l'ajuntament.  

            Compromís, els que venien a rescatar, ni piulen, com ells foren part de l'equip de govern que ha deixat el forat, millor mirar a una atra banda, estan a la lluna de Valencia. Gracies a l'exregidor de “Totes” per publicar l'informacio.  

            ¡¡Dames i cavallers!!, fruixquen lo votat per als proxims quatre anys de majoria absolutista que anem a patir.  

            Burjassot, ¡quí t'ha vist i quí te veu!, se me cau la cara de vergonya de tindre a estos representants manant en el poble.

 

            Image: document Burjassot, J. Mir

 

J. Mir