Multitudinaria manifestacio en defensa de la finançacio valenciana

19/11/2017

Instantanea portant la pancarta  

 

            Eixirem en la manifestacio en defensa d'una millor finançacio per a la Nacio Valenciana i millores inversions.

            Est acte reivindicatiu no anava en contra de ningu ni era per a favorir a cap en concret. Una bona finançacio nos beneficia a TOTS els valencians, sigam del color que sigam o de les idees que defengam.

            S'ha de ser molt tofol per a no entendre que si la nostra comunitat autonoma rep mes diners de l'Estat, eixe benefici revertix en tots els valencians. No son els actuals mandataris els beneficiats, sino que ho som TOTS els ciutadans, perque nos beneficiem de la disponibilitat, per la nostra mes directa administracio, dels fondos necessaris per a atendre les despeses comunes. Aço implica que no hem de demanar credits per a cobrir els gasts del dia a dia, la qual cosa permet realisar millores en els servicis publics i inversions en infraestructures. L'infrafinançacio es una situacio del tot indesijable i que ara mateix estem patint.

 

Esperant que arranque la manifestacio

 

           Si no li posem solucio ara al problema, quan arribe el moment de canviar als actuals administradors i pogam posar uns atres mes acordes en els nostres interessos i ideologia, nos trobariem en l'impossibilitat d'acometre cap activitat, ni proyecte, ni servici, perque tots els diners que rebriem i mes, anirien directament a pagar el deute i interessos acumulats per no rebre ara la finançacio que nos correspon.

            Per tant, per congruencia, per convenciment, per honestitat, per llealtat, per dignitat i per principis no podiem faltar ad esta cita en la societat valenciana, per a fer força, tots a una, per a reclamar ¡Ni mes ni manco, lo que nos correspon!

 

 

N'Antoni Fontelles i En Manuel Gimeno en companyia del president de ACNV

 

            Distinguides personalitats historiques del mon cultural i intelectual es personaren en la manifestacio, com podem vore en les fotografies de dalt, N'Antoni Fontelles i En Manuel Gimeno participaren activament de la reivindicacio, com a eixemple de bons valencians. Tambe contarem en la presencia del president de l'Institut d'Estudis Valencians. Ademes tots els partits d'ambit valencianiste prengueren part de la comitiva junts en una sola reivindicacio: ¡Defendre els interessos dels valencians!

            Per part d'Accio Nacionalista Valenciana contarem en la participacio de les nostres delegacions d'Elig, Alacant, Burjassot, Borriana, Mislata i ciutat de Valencia. Agraim l'esforç afegit dels que vingueren de llunt.

 

            ¡Vixca Valencia, lliure!

Accio Nacionalista Valenciana