Manifestacio "per un finançament just" 18-N

7/11/2017

Accio Nacionalista Valenciana fa una crida al poble valencià per a que acodixca a la manifestacio per un "finançament just" el 18 de novembre de vesprada 

¿Qué fa ACNV? 

Es constant la nostra denuncia contra l'irracional infrafinançacio dels valencians i les valencianes, les raons han segut aportades en molts articuls a on nos hem fet reso. Preparem un actualisacio de la qüestio en la uep. 

ACNV convocà una reunio per a favorir l'unitat d'accio del valencianisme en un assunt que interessa a tots els homens i dones que habiten en la nostra terra, en independencia de la seua ideologia, voliem fer un front comu per a reclamar els nostres drets. Alli nos comunicaren que les entitats tambe es reuniren, arribarem a l'acort de trobar-nos tots per a expondre raons, per a sumar, pero el responsable d'entitats incompli la paraula i no se'ns convidà a cap reunio.  

¿Nomes acodixen catalanistes a la manifestacio del 18 com afirmen alguns manipuladors? 

Esta afirmacio es FALSA. Entre unes atres adhesions estan: el sindicat CSIF, AVACU, la CEV, associacions de veïns, "Federació Societats Musicals Comunitat Valenciana" (FSMCV), etc. 

A Mestalla tambe acodixen catalanistes i a ninguna persona mijanament inteligent se li ocorreria no anar a vore al Valencia CF per este motiu. El "convocant", el Valencia CF fa molts anys que escriu en perfecte catala i els valencianistes acodixen sense qüestionar-s'ho. Se tracta d'aplicar la mateixa regla de tres simple. 

¿Per qué hauria d'acodir el valencianisme per la vesprada? 

Com hem llegit ades, participa la societat civil i si el valencianisme es considera part de la societat hauria de participar i no autoexcloure's com si estiguera apestat. El poble ha decidit la vesprada del dia 18 per a reclamar una finançacio justa i com a part d'eixe poble hem d'eixir en llealtat i mostrar que poden contar en nosatres. 

Som Valencians (SV) seguix mantenint que la concentracio es "Organizado por Som Valencians" en el seu facebook, ara alguns neguen estos fets incontrovertibles en un comunicat, ademes en la delegacio de govern consta el partit com a convocant. ¿Per qué menten? Al remat, les entitats i SV han arribat a un acort per a compartir que son els convocants, al mateix nivell, quan en principi l'acort no era eixe, les entitats nos veneren que nomes la convocarien elles per a no donar protagonisme a cap partit politic. Nos han mantengut al marge de les reunions, com tambe a Avant, en el beneplacit dels negociadors de les entitats. Si ad estes altures de la pelicula nos convidaren a una reunio quan està tot decidit per la via dels fets consumats resultaria absurda la nostra assistencia. Alguns volen peixcar en aigua terbola. 

No s'està en qui no te vol i nosatres volem estar en el poble valencià, que no s'oblide que formem part d'ell. Una part que no es pot separar ni seccionar.

Les nostres raons 

Creem que es necessari normalisar situacions. Uns atres decidixen destacar-se aplicant-se l'autoexclusio. No participem d'esta image d'anormalitat. L'objectiu de conseguir una millor finançacio es global, repercutirà en la calitat de vida de tots i totes les valencianes. Hem d'evitar que la societat civil es senta abandonada pel valencianisme, hem d'acompanyar-la, ma a ma en ells, hem d'evitar apareixer com "animalets rarets", desconectats, deslligats, aïllats. Ad alguns el agrada massa ser cap de ratoli i no cua de lleo. Ara mes que mai el valencianisme ha de diluir-se en la sanc del seu poble i deixar-se d'egocentrisme, allinear-se en ell i per a ell en un objectiu comu. 

De fora vindran i de casa nos trauran. Si no ocupem el lloc que nos pertany uns atres ho faran, lo que vol el catalanisme es ocupar el lloc del valencianisme i no els podem deixar que se n'ixquen en la seua i manco inflingir-nos l'ostracisme i la separacio del nostre poble, ells guanyen si nos mantenim al marge. No entenem cóm alguns i algunes valencianistes els fan el joc, omplin les seues ansies de protagonisme a costa d'abandonar al poble valencià. Som valencians, som poble, som part de la societat civil i respirem les mateixes ansies de canvi, de transformacio i de millora de la nostra qualitat de vida. 

La reclamacio es justa ¡Tots els valencians i valencianes junts per a reclamar lo que es nostre!

Lloc de convocatoria: dia 18 de novembre, dissabte, a les 17:45 h enfront de la comissaria de Policia, carrer de l'hospital 32.

Image: ACNV per Elig, Elena Vera i Alfonso

 

En nom del Consell Eixecutiu Nacional
Miquel Real i Alcocer
President Nacional
d'Accio Nacionalista Valenciana