Les fogueres de l'homofobia religiosa / J. Masia

7/4/2019

            L'homofobia es l'odi a les persones que tenen una sexualitat diferent i l'homosexualitat no es una sicopatologia. 

De forma recorrent l'ideologia ultraconservadora es dedica a atiar el foc sobre els impius libidinosos. La genealogia del prejuï va des dels relats biblics de les practiques "contra natura", passant pel franquisme i la "Ley de vagos y maleantes" (1954) que regulava "A los homosexuales, rufianes y proxenetas, a los mendigos profesionales y a los que vivan de la mendicidad ajena, exploten menores de edad, enfermos mentales o lisiados". L'assunt continúa en l'actualitat en les paraules del papa en el programa de Jordi Évole (Salvados, 31-3-19): "Si ven cosas raras, consulten, vayan a un profesional", per contra el pontifex si plorava quan li mostraren la concertina de la frontera espanyola.

 

Me pareix que el colectiu LGBT es mereix una sensibilitat especial, un tracte i un respecte a l'altura de la carta de drets humans, me pareix que ya toca traure'ls del marc de la malaltia, ¿per qué no plora el papa per ells? Per lo manco per a descarregar simbolicament les dificultats, persecucions i crims acumulats durant sigles. Per a compensar l'iglesia els hauria de plorar un riu, com cantà Manà, i es que sense arrepenediment no hi ha restitucio.

Una atra rabotada sobre el particular es l'investigacio realisada per un colaborador de eldiario.es (2-4-19), es feu passar per un homosexual que volia salvar-se del virus que l'infectava. Anà a Alcala d'Henares, a on residix el bisbe valencià Juan A. Reig, un famos homofop que celebra misses per Franco; alli està el Centro de Orientación Familiar Regina Familiae, dependent del bisbe molt espanyol, a on una pretesa doctora en biologia i no sicologa colegiada s'atrevia illegalment a oferir unes terapies "reparatives" clandestines per a curar l'homosexualitat perque de lo contrari aniran a l'infern. Esta pardaleta sabia lo que feya i explicava al periodiste infiltrat que la gravava: "Explicarte por qué sientes lo que sientes y cómo dejar de sentirlo se considera homofobia. Yo sé que esto puede tener consecuencias. Esto es un acto LGTB fóbico cognitivo. Podrían llegar incluso a cerrarnos el centro [...] Yo te estoy intentando ayudar, pero sé que esto puede tener consecuencias, hasta tal punto que yo podría ir a la cárcel". 

 

 

El papa Francisco en  la clausura de "la cumbre sobre la pederastia" en el Vatica.

 

Poc els importa ad estos catolics, apostolics i romans que la "terapia" tinga efectes lesius en les persones, inclus en menors d'edat, per aixo es necessari l'intervencio de la fiscalia i de colectius que denuncien estes practiques que atenten contra la salut sicologica de les persones. 

La defensa del nacionalcatolicisme fon un roïn atac, el bisbat afirmava que eren victimes d'unes "fake news", lo mateixet que diu Pablo Casado. ¡Pobrets, com no tenen mijos de comunicacio-desinformacio per a que els defenguen! 

La fixacio eclesiastica homofobica no la curen els meges, ya saben que els sicoanalistes l'expliquen per una homosexualitat latent, reprimida i reactiva dels homofops. Les terapies sicologiques o siquiatriques per a curar-los son illegals en la Comunitat de Madrit i atenten contra el codic deontologic dels sicolecs. Es un frau tractar terapeuticament un fenomen que no es un malaltia com aixina es contempla en els manuals de trastorns de personalitat DSM o el CIE. 

Si tingueren una miqueta de vergonya es dedicarien a unes atres coses mes interessants. Yo crec que l'experiencia religiosa ha de quedar-se en l'ambit privat i la publica, en defensa dels mes debils. 

La ciencia naixque quan trencà els llaços que la mantenien supeditada al fet religios, i Giordano Bruno es converti en u dels martirs de la causa enviat a la foguera. La ciencia alvança a pesar dels pals en la roda dels de sempre, de fet, nomes des de l'autonomia la ciencia alcançà els seus majors exits. L'ideologia religiosa es conservadora i retrograda perque l'ontogenesis es l'evolucio i el progrés, les religions basen l'existencia en el control mental dels subdits i a mi me pareix que l'heteronomia no es una virtut a destacar per a qui creu en el lliure pensament perque les societats laiques son una obligacio etica. 

Que siga el colectiu en mes casos de pederastia de l'historia de l'humanitat el que constantment estiga parlant de sexe, te delit. No pareix que tinga cap superioritat moral ni practica en est orde. Els integristes seguixen ben vius i est es un eixemple mes, es una caracteristica ancorada en l'ultradreta ideologica que patim. Deixem les fogueres per a Sant Joan.

 

Imagens: detencio de retor, contactohoy.com
                            iglesia homofobia, stoplgbtfobia.org
                            El papa Francisco agobiat, elcomercio.pe/AP
                            
                             

J. Masia