L'Assamblea Extraordinaria d'AccioNV ratifica la gestio del Consell Nacional

28/6/2015

Reunits en 'Assamblea Extraordinaria' els afiliats d'Accio Nacionalsta Valenciana aprovaren per unanimitat l'informe de gestio elaborat pel seu president Miquel Real, en el que tambe intervingue el nomenat per l'assamblea nou vicepresident Miquel Angel Garcia Gimenez, aportant senyes del desenroll de les negociacions fetes per a conseguir una candidatura unificada de cara a les passades eleccions.

A lo llarc de l'assamblea es va fer un minuicios analisis dels erros comesos tant en les negociacions com en la preparacio i desenroll de la campanya. Aportant solucions i propostes per a subsanar-los en futures ocasions.

Els assistents se reafirmaren en el seu proposit de continuar AVANT en la lluita valencianista i d'estar convençuts de la necessitat d'un partit com Accio Nacionalista Valenciana per a representar en garanties els interessos dels valencians. Aixina mateixa es pronunciaren per esforçar-se i per significar-se i posar l'accent en lo social, per centrar les propostes en aquelles necessitats que ara mateix son mes necessaries i prioritaries per al poble valencià.

En referencia a la coalicio AVANT, els presents coincidiren en la correcta i lleal actuacio del partit coaligat RePo, qui portà el major pes de la campanya, independentment dels erros que es pogueren cometre. Aixina com reconeguerem la poca participacio tant d'Unio com d'Accio, per les nostres llimitacions.

Sentarem les bases per a la nostra continuitat en la coalicio i l'integracio dins de la federacio de partits en les que ya estan els representants d'Albal i el mateix RePo, bases que seran comunicades i traslladades als membres de la coalicio en la reunio del proxim dilluns.

Igualment l'assamblea es va manifestar a favor de concorrer conjuntament en la coalico AVANT en les proximes eleccions estatals.

Es confirmaren els nous membres del Consell Nacional, que havien segut nomenats provisionalment, i triaren les places vacants, passant a ser nou tesorer Oscar Gavilà Sanz, nou contador, Francesc Xavier Gonzalez Garcia, i com ya hem comentat abans, nou vicepresident Miquel Angel Garcia Gimenez, i Amelia Egea Prima com a vocal. Igualment els carrecs de president i secretari general continuen ostentant-los Miquel Real i Albert Cuadrado respectivament.

Image: www.tripadvisor.com.ar