La corrupcio total del PP / J. Masia

19/3/2016

            Ya no sabia cóm explicar-ho, encara com que m'han ajudat: "Hay mucho dinero negro, de empresas del partido, comisiones, corrupción total" (Levante-EMV, 15-03-16). La dolça mare, l'exedil popular en l'Ajuntament de Valencia, María José Alcón, li contava al seu fill: "Cariño (...) tienes más razón que un santo, en este país lo único que funciona es la corrupción". El PP es la sempre presunta corrupcio personificada i hauria de ser illegalisat per haver-se aprofitat i competir dopat en les eleccions en mes mijos que els atres, per defraudar a la facenda publica, encara que com dia l'inefable advocada de l'Estat, Dolores Ripoll, no som tots.

            Els delinqüents no han utilisat al PP per a aprofitar-se, es que es el mateix PP el que ha segut la maquinaria perfecta de substraccio, el mig material indispensable i necessari que s'ha lucrat de l'activitat criminal, ha segut l'arma per a assessinar i l'han empunyada els seus dirigents. Un terminator.

            Tambe m'agradaria alguna actuacio contundent contra els funcionaris que no denunciaven les conductes delictives i eren necessaris per a montar l'entramat popular de saqueig. Tots a Picassent.

            Els que fan les lleis en acabant entren en Alcalá Meco, per aço son tan pusilanims i blanets en la corrupcio. Francisco Granados inagurà en 2008 la preso d'Estremera, a on residix placidament. Es el circul vicios que es torna interminable.         

            Ara tenim les benintencionades, pero inutils, comissions europees lluitant contra el frau. Una comissio especial de l'europarlament, nomenada TAXE2, interrogarà a representants de paraïsos fiscals com Andorra o Liechtenstein, i a les eficients corporacions com Google, Apple, Ikea i McDonalds. Fiat i Starbucks han rebujat anar i contar els seus acorts fiscals secrets, en diversos estats, per a estafar, en permis, a la facenda publica (Público, 14-03-16). A mi m'agradaria vore entrar en preso als dirigents de les eficients empreses privades que patrocinen partits politics i tant lloen els neolliberals –que s'han quedat muts–. No cal anar molt llunt, que citen al president de la Comissio Europea, Jean-Claude Juncker, que sabra alguna cosa. Poden consultar al respecte l'articul en la uep, "Els 300 (de Luxemburc)" de Toni Fontelles.

http://www.accionacionalistavalenciana.com/els-300-de-luxemburc-antoni-fontelles

            A vore quí te nassos de contar-me que no hi ha diners i que hem de retallar.

            I es que com Sheldon Wolin escrivia en "Democracia S.A." ningu sap a ón comença lo public i a ón lo privat, pero si que es coneix el principi neolliberal, tant de moda: benefici privat i socialisacio de les perdues. Ya nos avisà de la deriva fascista de les democracies actuals.

            I aixina anem, en el PP pujant en totes les enquestes a pesar de la riuada de corrupcio massiva i els retalls de drets i de llibertats. ¿Qué han de fer per a que els deixen de votar? ¿Acas haurien d'eixir en una metralleta i carregar-se a vint menuts en una escoleta? Segur que dirien que tenien l'ebola i la gent els continuaria votant. Donald Trump se vanagloriava de que podia matar a persones i els seus votants li continuarien fidels. Es aixina, acceptem-ho, d'a on no n'hi ha, no es pot traure.

            Esta actitut acritica tan tipica i definitoria dels seus simpatisants i votants es repulsiva i perversa. El seu nivell moral es infantil, no els dona per a mes. La culpa de tot la tenen els demes. La dreta es l'unica llegitimada per a viure la dolce vita, li correspon per llei divina. Ricardo Costa ho afirmà, "en el Partido Popular la fiesta no se acaba nunca", ¡Clar perque li la paguem entre tots fill de... sa mare! Furtar es tan natural com tindre dos peus, es la valencian way of life dels popularistes. "Por justo derecho de conquista".

            Pero clar, com diu la Leti, som "la merde", nosatres, no ells i les seues companyies perilloses, en les que tant han compartit taula i unes atres activitats ludic-festives.

http://www.vanitatis.elconfidencial.com/television/2016-03-10/el-compi-yogui-merde-de-la-reina-letizia-se-cuela-en-el-intermedio_1166505/  

            Som la merda que li dona de menjar. ¡A vore quàn comencem a utilisar la rao i l'etica i nos deixem d'anacronismes estupits com la realea o admirar i votar als fills de Satanas que escampen i se reproduixen com les rates! Els antisistema estan dins, els perillosos tambe, els subdits mentals. Que no busquen o proyecten en els refugiats lo roïn de la nostra societat.

            ¿A ón he de firmar per a canviar refugiats politics per politics refugiats en la corrupcio?

P. d. En el seu model de mon, Oscar Bermán Boldú, lider del PP de Palafolls, escriu: si la nostra societat fora "seria y sana", Ada Colau "debería estar limpiando suelos". Mariano Rajoy, sobre la corrupcio en el PP de Rita Barberá: "No teníamos ni idea. Habíamos oído alguna cosa". La conclusio indiscutible es afirmar en plural lo que el Gran Wyoming dedicà a Luís Bárcenas: "son los putos amos" de Españistán.

 

Imagens: elperiodico.com; populars
                 J. R. Mora; Agencia Tributaria 
                  Portada El Jueves; l'Infanta Cristina

 

Per J. Masia