La Coalico AVANT es concentra per a demanar la dimissio de Rus

15/5/2015

Un grapat de valents es manifestaren ahir baix una calor que trencava l'anim i l'ale. La concentracio tingue lloc en la Plaça de Manises de la ciutat de Valencia, cap a les 20:00 hores. Membres de la coalicio AVANT es juntaren per a demanar la dimissio d'Alfonso Rus dels carrecs de representacio politica que ostenta.

Les ultimes informacions aparegudes al voltant d'este personage, presuntament deixen a la descoberta una trama de comissions illegals que junt als sous pels diferents carrecs (alcalde, diputat, president de la Diputacio...) que ostenta, han favorit el seu l'enriquiment.

No nos oblidem, es un representatn dels politics del  PP que en lloc de servir als valencians es servix d'ells per a traure profit personalm i ha segut nomenat per eixe partit com a president de la Diputacio. Este es l'eixemple del politic que no volem en les institucions, politics com este els hem pogut trobar en llistes del PP o de PSOE, com han pogut determinar les diferents sentencies judicials acusatories provades en diferents casos i causes.

Fa falta una regeneracio politica. Fa falta gent en els principis que ostenten les dones i homens d'AVANT per a garantisar un canvi verdader, durader i a millor que contemple en primer lloc els interessos del poble i de la terra valenciana.  ¡Avant valencians!