Ingerencies del parlament de la regio catalana en una atra autonomia

14/10/2015

El Parlament catala exigix al Govern valencià que es garantixca l'ensenyança en catala en les escoles valencianes.
Ademes, propon seguir donant diners a les entitats que fomenten el catalanisme en tots els territoris dels seus "països" imaginaris.

Per parts, si el Govern valencià es plega front ad estes actituts d'esta gent (fascista, tot siga dit), tenim els valencians un greu problema. Es tracta d'una qüestio de quedar anulats com a poble i passar, directament a ser catalans. Confiem en que els nostres governants puguen defendre'ns, encara que, en els antecedents que hi ha no es per a ser massa optimistes. Recordem que la semana pasada Chimo Puig abogà per reconeixer a Catalunya com a "nacio".

En segon lloc, queda demostrat que els imperialistes de la regio del nort del Regne de Valencia paguen, i han pagat religiosament tant a associacions com a unes atres ents o partits politics, per a fomentar el catalanisme en el nostre territori valencià. Aixina pensem que ha segut en les ultimes decades. Recordem que, a banda de les associacions pancatalanistes i entitats com Accio Cultural del Pais Valencia o Escola Valenciana, hi ha partits politics com Compromis, que tenen una activitat profundament catalanista. Lo mateix succeix en universitats, com ara l'Universitat de Valencia.
Mes que possiblement hem segut venuts els valencians a les nostres esquenes, tant per associacions, universitats, com pels governs de PSPV i PP, que nos han acabat de rematar.

Per aixo es tremendament necessari que confies en nosatros, la FEDERACIO AVANT, t'afilies en algun dels nostres partits components (si es possible), i faces politica. En qualsevol cas, t'agraim la difusio de les nostres publicacions, aixina com, per supost, el teu apoyo en les proximes eleccions.

Secretaría de comunicacio