¡I ara Gatusso! Per Toni Fontelles

4/2/2023

   El començament d’any (2023) no ha segut propici per als seguidors del Valencia CF ni per a l’equip. Ademes, ha confirmat que el clup (la propietat) es troba en una situacio critica economica i institucional.

   Ha caigut el flamant entrenador Genaro Gattuso (amic de Mendes i de Lim). Aumenta el rastre de defenestrats des de que Peter Lim adquirira la majoria d’accions per mig de Meriton, gracies als colaboracionistes de dins, valencians.

   Sere breu i me repetire. Els valencianisme futbolistic continúa sens assimilar que el Valencia CF no es atre que una propietat mes d’un caprichos empresari de Singapur i que ell i sa familia es dediquen a ‘jugar’ i a fer negocis.

   L’ultima de les protestes ha segut ridicula (200 persones segons el Levante-EMV, en una foto molt orientada). Si no es prenen mes en serio no entrar al camp no faran res. 

   Poquissims empresaris entenen de sentiments, d’historia o de passions, entenen de diners. La solucio passa perque el propietari veja que es un negoci roïnos i no ixen els numeros. Ya no val una oferta de compra com la que hi ha per ahi, encara. Ara nomes val que es defaça de la societat i la venga a preu de liquidacio o la regale.

   Crec que, a la llarga, li fara be baixar a segona divisio, encara que ad alguns ‘predicadors’ els desagrade. Haurien de deprendre del Llevant o del Vilarreal...

   ¿Quí sera el proxim?

 

   Antoni Fontelles