Campanya en Change.org contra l'impunitat de Fabra

1/11/2014

Accio Nacionalista Valenciana es manifesta contra l'impunitat dels politics condenats per corrupcio. La practica dels diferents governs PPsoe, d'esmenar a la justicia, indultant als corruptes implica una clara sintonia d'estes formacions en els corruptes. Demanem la preso preventiva de Fabra a l'espera de la decisio del Govern. I exigim del Govern la no acceptacio de l'indult.

Prop de 69.100 persones han firmat ya a través de la plataforma d'internet change.org per a demanar al Ministeri de Justicia que desestime la peticio d'indult a l'expresident de la Diputacio i del PP de Castello Carlos Fabra. En nomes onze dies des de la seua posada  en marcha el passat 11 de septembre, l'iniciativa, sorgida d'un particular, hi havia alcançat mes de 63.000 apoyos. 

Encara es possible firmar esta peticio, que suma a dia de hui  69.082 apoyos i que preten sumar 75.000 abans de ser remesa al Ministeri per a demanar que no se li concedixca la mida de gracia que solicità Carlos Fabra. Este fon condenat per l'Audiencia Provincial a cuatre anys de preso i a una multa i indemnisacio que sumen mes de 1'4 millons d'euros per quatre delits fiscals

En acabant de que el Tribunal Suprem rebujara els recursos presentats per les parts, Fabra presentà la seua peticio d'indult -pese a que inicialment anuncià que no ho faria- i el passat 10 de setembre l'Audiencia Provincial atengue la peticio de Fabra de suspendre temporalment el seu ingres en preso mentrimentres el Govern se prouncia al voltant de la mida de gracia.

La plataforma d'internet change.org alberga esta iniciativa d'un particular, Rafael Gutiérrez, qui explica que solicita la firma per a evitar que el Govern concedixca l'indult a Fabra per a que este "complixca la seua pena com qualsevol ciutada", i es done "un mensage clar al Govern per a acabar en este tipo de situacions en Espanya".

La Fiscalia Anticorrupcio i l'Audiencia Provincial de Castello han remes ya sengles escrits al Ministeri de Justicia demanant la no concessio de l'Indult a l'exresponsable del PP. L'Agencia Tributaria tambe s'ha manifestat en el mateix sentit.

Ara sera el Ministeri el que es deu de pronunciar al voltant de l'indult i traslladar les seues conclusions al Consell de Ministres, encara que el pronunciament podria demorar-se fins a un any, ya que es el plaç maxim per a contestar a la solicitut d'esta classe de mides.

 

Firmeu contra la peticio de Fabra: http://www.change.org/p/gobierno-de-espa%C3%B1a-no-a-la-concesi%C3%B3n-del-indulto-a-carlos-fabra