Amparo Blay, candidata a l'alcaldia de la Coalicio AVANT, en Superdeporte

15/5/2015

Amparo Blay candidata

La publicacio Superdeporte, a diferencia d'unes atres empreses de prensa que tant cacaregen que defenen la pluralitat i d'uns atres que han fet campanya autocalifiant-se la veu dels valencianistes, son l'unica publicacio que ha demostrat la seua independencia i caracter democratic contant en tots i cadascu dels candidats a l'alcaldia de la ciutat de Valencia per a fer un reportage a on ixen tots els candidats que han volgut participar.

El passat dia 14, en una calor que derretia els pensaments es va fer la sessio fotografica en tots els candidats.

Alli estigue la nostra candidata, Amparo Blay, patint els rigors d'un clima desbocat i exageradament alt, com els anims dels votants que exigixen un canvi radical en la politica valenciana, entre uns atres motius perque la saturacio ha arribat al seu punt maxim de permissibilitat, i el poble necessita vent fresc que renove el ranci olor a corrupcio que els actuals ocupants de les insttitucions valencianes emanen.

Amparo va fer gala de la seua simpatia i don de gents departitn i dialogant en to distendit en els diferents candidats de les atres formacions. Una mostra mes de la seua bona voluntat i gran disposicio al dialec inclos en aquells que quan els va saludar li retiraren la ma. 

L'actitut de la candidata de la Coalicio AVANT va marcar la diferencia, i va mostrar en dignitat lo que es saber estar i comportar-se.

 

Punts d'ambit deportiu del programa de la Coalicio AVANT:

 

1.Promocio de la Pilota Valenciana (impulsar la seua practica en els centres d'ensenyança, convidar  als jugadors professionals a que visiten eixos centres, difusio a través dels mijos de comunicacio, establir convenis en tv per a la seua retransmissio, recuperar competicions en les distintes poblacions en que han desaparegut per falta de promocio, etc.) Incloure la Pilota Valenciana dins de les disciplines d’ensenyança d’educacio fisica en els coleges.

2. Potenciar els deports populars. Facilitar circuits i llocs adequats per a l’eixecucio de deports com l’atletisme, ciclisme, balo a ma, voleibol, etc.  Habilitar espais naturals per al desenroll dels deports i llocs dins de la ciutat per a poder participar de forma ordenada i segura. Promocio en les universitats populars de cursos orientatius de cóm i a on practicar deports de forma sergura i ordenada.

3.En la Coalicio AVANT vullguerem un polideportiu en cadascu dels barris. No hi ha diners en les arques municipals per a conseguir construir noves instalacions en cadascu dels barris, pero si podem promoure convenis i cooperacions en coleges privats i publics que tenen les seues instalacions infrautilisades i molt de temps en les portes tancades, podent ser utilisades pel public en general i per els jovens en concret. Les activitats deportives son una bona alternativa a les maneres actuals dels jovens d’ocupar el seu oci. En un horari ample i adequat podrien combatre eficaçment activitats com els botellons. Tambe es pot tractar d’obtindre convenis en propietaris de solars per a transformar-los  en llocs d’oci a on fer deport.

4. Promocio i seguiment deportiu (destinat a impulsar a jovens que destaquen en diferents deports, formar nous talents, facilitar-los beques, etc., son politiques que realisen en països que son potencies mundials deportives.

5.Reivindicar que la Seleccio Valenciana de Pilota represente en competicions internacionals al Regne de Valencia, a l’igual que se permet feren el seu cas a les seleccions vasca i catalana de Pilota. Igualment reclamem el reconeiximent del la Pilota Valenciana com a deport autocton i genuï dels valencians.