AccioNV s'adherix a la manifestacio per una finançacio justa

17/10/2017

             Fem saber al poble de la Nacio Valenciana la nostra intencio de sumar-nos i adherir-nos a la manifestacio convocada pels sindicats majoritaris (CC.OO. i La UGT) en defensa dels interessos dels valencians. 
 
            Comunicat d'adhesio d'Accio Nacionalista Valenciana a la manifestacio en defensa d'una finançacio justa i millors inversions per a la Nacio Valenciana. Escrit enviat a CC.OO com a membre organisador de la manifestacio.
 
 
 
 

 
 
 
​Benvolguts companyers de lluita:
 
Com no pot ser d'una atra manera, Accio Nacionalista Valenciana, per mig d'est escrit, vol manifestar la seua inequivoca voluntat de sumar-se i adherir-se a la manifestacio convocada en defensa d'una finançacio justa per a la Nacio Valenciana.​
La lluita pels interessos dels valencians es la nostra rao de ser, per eixe motiu, aplaudim l'iniciativa que des del moviment obrer s'ha posat en marcha en defensa dels interessos de TOTS els valencians, independentment de la seua ideologia.
 
Com es natural, nos tindreu al vostre costat en cadascun dels passos que doneu en defensa de l'interes comu del poble valencià.
 
La situacio actual d'infrafinançacio a la que nos somet l'Estat espanyol per desgracia no es nova per al poble valencià. Podem mirar tan arrere com vullgam. Es un fet que des de que nos privaren dels privilegis dels nostres Furs, la nacio valenciana ha patit una infrafinançacio endemica.
 
La situacio ha segut constant iniciant-se en el regim absolutiste introduit pels borbons, continuant pels successius governs, tambe en la republica i dictadures, fins arribar als nostres dies.
 
Es l'hora de que el poble valencià s'alce en una sola veu i diga ¡prou!, es el moment de que la nacio valenciana reivindique tota a una que es pose fi ad esta situacio discriminatoria contraria als principis constitucionals i s'acabe en esta perpetua discriminacio a la que nos somet l'Estat espanyol.
 
¡Vixca Valencia, lliure!
 
 
Miquel Real
President
d'Accio Nacionalista Valenciana
 
 
 
Igualment s'ha omplit formulari d'adhesio dirigit a l'atre sindicat que coorganisa l'event reivindicatiu dels drets de TOTS els valencians. La UGT.
 
Formulario de adhesión al Manifiesto por una financiación y unas inversiones justas para la Comunitat Valenciana
 
 
 


Solicitud de formulario <noreply@ugt-pv.es>
11:31 (hace 58 minutos)
 
para mí
 
 
 
 
Formulario de adhesión al Manifiesto por una financiación y unas inversiones justas para la Comunitat Valenciana

Hemos recibido su adhesión con los siguientes datos :

Nombre, Apellidos y/o Entidad : Accio Nacionalista Valenciana
Email : accionacionalistavalenciana@gmail.com

No responda a este correo, se genera automaticamente, si desea más información 96 3884140

 
 
 
 
Responder
 
Reenviar
   
Haz clic aquí para Responder o para Reenviar

 

Imagens: valencianistes en defensa dels interessos valencians, ACNV, JM
                  captura d'image uep UGT confirmacio d'adhesio, ACNV, MR