Montoro no es reunirà en els empresaris valencians fins a novembre

16/10/2014

El ministre ho ha acordat en José Vicente González en la reunio de la CEOE .

La patronal autonomica Cierval ha anunciat que el ministre de Facenda, Cristóbal Montoro, s'ha compromes en els empresaris valencians a mantindre una reunio en Valencia, en acabant de que el passat mes de juliol li reclamaren una entrevista al voltant dels Presuposts Generals de l'Estat de 2015.

Segons un comunicat de Cierval, "en resposta a les gestions realisades pel president de la Generalitat, Alberto Fabra, el ministre s'ha compromes en els empresaris valencians a mantindre una trobada en Valencia, previsiblement el mes de novembre, una volta haja concluit en el Congrés el debat de les esmenes a la totalitat als Presuposts Generals de l'Estat 2015".

El ministre ha adquirit este compromis hui en la seu de la CEOE, en conversacio en el president de Cierval, José Vicente González, i davant del president de la patronal de Valencia CEV, Salvador Navarro, i el president de Castello CEC, José Roca, a lo llarc de la seua visita a la seu de l'organisacio empresarial, acaba la nota.

--------------------

Gracies a la "mediacio" del nostre President de la Generalitat valenciana, Alberto Fabra, Montoro es reunirà en els empresaris valencians per a parlar dels presuposts quan estos estiguen tancats. Tot un logro del nostre President. Accio Nacionalista Valenciana propon als empresaris valencians que li donen planto al ministre, per la manca de cortesia mostrada pel mateix al no voler donar-los audiencia a temps d'arreplegar les seues reivindicacions en els presuposts de 2015.

 http://www.elmundo.es/comunidad-valenciana/2014/10/15/543eaa32e2704e12408b456c.html